Kevättä etsimässä Töissä eräs työntekijä kertoi ystävänsä nähneen jo sinivuokkoja ja perhosen! Klo 16 oli vielä aika aurinkoista, joten päätin lähteä makrolla etsimään niitä kevään merkkejä! No, tiedän jo ennestään, että me asutaan Hämeenlinnan mittakaavassa aika kylmällä alueella. Lumi lähtee meidän kulmilta vimppana. 


Ei löytynyt vuokkoja, leskenlehtiä, perhosia tms. Kävelin reilun tunnin ja nuuskin keväistä ilmaa. Lähdin ilman pipoa ja tuuli kuitenkin sen verran, että nyt särkee päätä. Viikonlopuksi on luvattu juuri ja juuri miinusasteille menevää säätä ja räntää/lunta. Nautitaan siis vielä pari päivää kauniista säästä, tosin työssä käyvä joutuu katselemaan ihanuutta enempi ikkunasta.

Kommentit

Meidänkin ukonkehveli sanoi, että Aulangonrinteessä oli ollut aukinaisia sinivuokkoja jossain kohtaa. En ole käynyt tarkistamassa.
Harry Kalenius sanoi…
Tuo aurinko hämäsi lämpöisyydellään. Kylmä tuuli se puhalellut tääläkin ja ilman hanskoja ja pipoa ei ole ollut asiaa mennä kuvailemaan.
Tuula Laakso sanoi…
Keväinen päivä tosiaan oli, tuuli hieman haittasi joissain paikoissa. Leppä kukkii kyllä komeasti ja hienoinen punerrus näkyy koivujenkin latvoissa.
Pasi Lepola sanoi…
Hihii, höynäytti sinut vaan kuvailemaan "vinkkaamalla" vuokoista. ;) No, kannatti lähteä, sait ihan nättejä kevät kuvia aikaiseksi. :)