Koru nimeltään, talviloma!


Koru on oikeasti nimeltään "Kaisla" Lumova-sarjasta. Näin illalla seitsemän maissa kuvattuna, makkarin tuikkujen valossa, se ole niin kauniin kirkas kun oikeasti. Ostin sen itselleni talvilomalahjaksi. Yleensä en vietä minkäänlaista talvilomaa. Nyt pidin kaksi päivää, mutta se meni enempi kotihommia tehdessä. Koru oli vielä -20% alennuksessa, joten silleenkin tuntui, että tein hyvät kaupat. Pidin sitä töissä koko viikon kaulassa.

Tänään naistenpäivänä, minä ja kisut vedettiin hirsiä! No, kaupassa kävin ja tein tietysti ruokaakin. Sitten piti lähteä kuvaamaan. Ulkona kyllä paistoi aurinko, mutta tuuli rajusti. Päätä särki ja mieli oli suorastaan kärttyinen. En tiedä johtuuko jatkuva päänsärky paikatusta hampaasta, sillä se tuntuu jotenkin oudolta. Ei liian korkealta, mutta jotenkin en pidä nyt leukoja rentona...No, jos se siitä asettuisi vielä. Kissatkin ovat väsyneitä. Lisse nukkui kanssani ne 3 tunnin päikkärit ja Venni kuorsasi sohvan selkänojalla. Onneksi huomenna on uusi päivä. Tämä meni kyllä ns. harakoille!

Hyvää Naistenpäivän iltaa!Kommentit

Intianminttu sanoi…
Kaunis koru.

Voi, miten hauska kuva Vennistä! Näyttää hyvältä olotilalta :)
Sirpa sanoi…
Kaunis koru!

Ei tuo tuulinen sää houkutellut pihaa kauemmaksi meikäläistäkään:)
Parempaa ja mukavampaa sunnuntaipäivää!
Tellu Tom sanoi…
Upea koru ;)

Täälläkin oli kova tuuli, Konstakin meinasi lähteä tuulen mukaan, kun oikein satamassa myrskysi, mutta me käytiin Pikkuveskulla :)
Mustis sanoi…
Ihana koru ja ihana kissa, minä olin liukastelin koirapoikani kanssa lammikko- jäätikkölenkillä, taisin vähän kiroillakin tätä talvea.
Seijastiina sanoi…
Upea koru!
Hauskan rento kuva kissasta :)
Kirsti sanoi…
Ihana koru. Venni ottaa rento:)
Anne sanoi…
Tuo Vennin kuva on kyllä oikein hyväntuulen kuva. Heti levisi naama hymyyn kun näin sen. :)