Lämmönvaihtelua


Nyt aamulla ulkolämpötila on peräti -7.8 C, kerrassaan siis tuli vilu kun laukkasin yöpaidassa laittamaan autoa lämpöpistokkaan. Päivällä päästään jo saman verran plussan puolelle.  Muutaman näsiänkin näin eilen jo kukkimista aloittamassa. Ne olivat vain joutuneet aika pitkälti viime kesänä  niittokoneen kolhimiksi kun veti kävelytien reunat kasveista puhtaiksi noin 3 metrin leveydeltä ja tilalle roiskittiin sitten multaa sinne tänne. Jos ne siitä tuhosta vielä elpyvät. kuten muutkin.

Kommentit

Kirsti sanoi…
Oioi, kuinka hieno makrokuva :)
Huopalintu sanoi…
Sulla on hienoja kevätbongauksia, kun näsiänkin nuopuillaan olet nähnyt. Meillä hävittivät viime keväänä yhden näsiän, jota kävin kuvailemassa tien viereltä. Joku tyhmä oli kait kaivanut sen pois kotiinsa. Onneksi kevät tuli näin aikaisin :)
Marru sanoi…
Viime viikonloppuna kuvailin kans kevään ensimmäistä näsiää... ihana kevät, mitä nyt aamuisin on noin -7 astetta pakkasen puolella.
Äityli-Mummo sanoi…
Täytyy lähtee tännää kamera kans bongailemmaa leskelehtii :D
Cheri sanoi…
Nyt on yö- ja päivälämpötiloissa melkoinen vaihtelu. Onneksi aurinko jaksaa jo lämmittää päivät. Minä en löytänyt tuttua näsiää, se on kadonnut metsänhakkuun yhteydessä. Blogissani on sinulle haaste!
Sirpa sanoi…
Kaunis kuva!
Aurinkoista torstaita!
Tellu T sanoi…
Oijoi ... kyllä se on oikeesti kevättä.