Osui ja upposi...:(


Onpa näissä kirkasta väriä. Tänään iski "salama" meidän perheeseen. Asiaa tässä nyt sulatellaan ja makustellaan. Eiköhän tästä selvitä, kuten kaikesta muustakin aina ennenkin. Eikä se salama kai iske samaan risukasaan kahta kertaa, vaikka joskus minusta kyllä tuntuu, että tulipaloja saa sammutella ihan alvariinsa. 
Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Toivottavasti ei mitään vakavaa...!? <3
Susanna sanoi…
Hyvin toimii salama :-)
Tillariina K. sanoi…
Pieni Lintu, melkoisen vakavaa...kukaan ei kuitenkaan kuollut. Tällä hetkellä ahdistaa ja pelottaakin, vaan päivä kerrallaan. Asioilla on tapana järjestyä jollain aikavälillä.
Katja sanoi…
Ikävä kuulla "salaman iskusta", mutta onneksi kaikki ovat kuitenkin hengissä. Välillä elämä koettelee ja tulee vastoinkäymisiä. Usein seesteisen kauden jälkeen iskee useampi "salama" peräkanaa. Niin meillä nyt on muutaman viikon sisällä taas käynyt, mutta toivottavasti "salamat" on nyt taas vähäksi aikaa käytetty. Toivotaan, ettei teillekään enempää murheita tule.
Matkatar sanoi…
Kääk, tsemppiä teille!
Vanilja sanoi…
:( Toivottavasti kaikki selviää parhain päin. Voimia ja hyvää viikonloppua
Tuula sanoi…
Voimia ja toivotaan, että asiat selviävät. Minun mottoni on, että asioilla on tapana selvitä, tavalla tai toisella. Me itse ei vaan aina pystytä vaikttamaan lopputulokseen.