Talitintti


Olisko jotain öttiäisiä syönyt pensaasta vai mitä, mutta tarkkaan kolusi oksa kerrallaan.


Jotenkin miellän talitintit talvilinnuiksi. Ne ovat niin ahkeria käyttämään tuota pihatarjoilua pakkasilla, varmaan siksi. Sen jälkeen ne katoavat metsään.


Eikös oo suloinen kurkistus?Kommentit

Marika sanoi…
Meillä ei jostain syystä ole yhtään lintuja talvella. Ne kaikki katoavat tuhkana ilmaan kun talvi tulee, mutta sitten kun kevät koittaa niin täällä pyörii lintuja vaikka minkälaisia. Pari tikkaakin taitaa taas pesää tehdä tontin viereisiin puihin, viime kesänä siellä oli kaksi pesää samaan aikaan ♥
Iitu sanoi…
Upeat kuvat :)
Upeat kuvat. Toi paskaseljan punainen lehdistö on just se, mitä tintti kuvausrekvisiitakseen tarvii.
JPK sanoi…
Valtavan upeita kaikki. Tuo ylin on aivan ehdoton. Tarkennuskin aivan oikeassa paikassa.
Harry Kalenius sanoi…
Seuraappa pitempään noitten tinttien touhuja niin huomaat miten hassuja asentoja niilla on. Oksalla roikkuminenkin on yks tapa tutkia onko syötävää. Kuvasin yhtä sinitiäistä huvikseen kun se roikkui niin kauan oksalla ja kotona katselin kuvaa niin ötökkä sillä oli suussa. Komat tintti kuvat:)
Intianminttu sanoi…
Upeat tiaiskuvat, miten sä saat näistä näin tarkkoja?!?
Tillariina K. sanoi…
Intianminttu, joskus tulee tarkkoja ja toisinaan ei. Mä pidän hieman hengitystä kriittisellä hetkellä ennen laukaisua. Minusta tuntuu, että en huoju silleen niin kovasti. Tosin joskus voi olla vaara, että kuvaaja pökrää! Ainakin ötökkäkuvauksissa kun on vielä monesti pää alaspäin! :) Lisäksi mun telessä on kuvanvakain, että sekin auttaa. Jalustaa tai monopodia en vieläkään osaa käyttää. Se on aina väärällä korkeudella ja kuka sitä jaksaa kokoajan säädellä.
Sirpa sanoi…
Hienot kuvat tintistä!!
Juliana sanoi…
definitely love it!
great close up!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject