Kissoja, rakeita ja vesisadetta...


Ajattelin käydä pikaisesti vielä ennen illan lätkämatsia katsomassa, olisiko pihalla jotain kuvattavaa. Päivällä kun oli kaikenlaisia esteitä, joista jo ed. postauksessa hieman kerrottiin. :)
Japaninhappomarjat oikein pörisivät kimalaisista ja mehiläisistä. Oli jäänyt eväät varmaan vähäisiksi, koska päivällä tuli rakeita ja vettä oikein kunnolla. Lämpötilakin laski kymmenisen astetta aivan hetkessä. Ei ollut enää kunnolla valoa klo 20 jälkeen, joten kuvista tuli enempi kun helposti rakeisia. 


Harmittavasti sateet pilasivat aika tavalla omenapuiden kukintaa. Seuraavaksi kukintavuorossa ovat taatanpihlajat ja koivuangervot meidän pihassa. 


Tämä kuva on mielestäni paras. Jotenkin en osaa näitä pörriäisiä kuvata. Varmaan sata kuvaa otin ja siis olisko 5 julkaisukelpoista...


Huomiseksi on luvattu vielä lämmintä, sitten viilenee ihan tosissaan. Tein tänään ostoslistaa siitä mitä tyttären yo-juhliin tarvitaan. Onneksi on tuo helatorstai tulossa ja vapaapäivä. Huomenna on tiedossa 12 tunnin työpäivä, joten kuvaamaan ei pääse.


Kommentit

Marru sanoi…
Hienot kuvat, mutta tuo ensimmäinen on musta upea! :D
Matkatar sanoi…
Joo ei ole yhtään kivaa kun ilma taas viilenee, minäkin vein paksummat takit jo säilöön. Toivottavasti ei tarvi hakea takaisin... :/
mustakissa sanoi…
Ihanat pörriäiskuvat!