Meikkejä...

Sain jonkinlaisen kohtauksen ja ostin Viron matkalla laivalta tällaisen meikkipaletin itselleni. Ensinnäkin minulla ei oo ihan tajua, mitä nuo kaikki edes ovat, mutta ihania värejä...nyt aion ensimmäisen kerran niitä kokeilla! :) Tämä on ostettu oikeastaan töihin, sillä siellä voi joutua joskus (onneksi harvoin) sen verran liikuttuneeseen tilaan, että voi joutua pesämään sen kevyen kenttämeikin, jonka aamulla lätkään naamaani parissa minuutissa (meikkivoide, puuteri ja huulipuna) pois ja olisi kivaa laittaa jotain tilalle. 


Ripsiväriä ei juurikaan voi töissä käyttää, sillä silmäluomet kesii ja kutisee. No, nyt silmät ovat olleet jo yli kaksi viikkoa kunnossa. Nyt laitetaan. Tämä on tosi jännittävää!! Joskus yläasteikäisenä äiti osti minulle tällaisen Lumenen version joululahjaksi, tosin siinä ei ollut ihan näin montaa juttua, mutta muistan kyllä vieläkin miten onnellinen olin siitä.

Kommentit

Mustis sanoi…
Oi ihana juttu, en kyllä keksi itsekään näille kaikille väreille käyttöä, mutta kauniilta ne näyttävät:)

Ripsiväri on itselle melkein pakollinen ja lievä rajailu ja laikkuliekki poskien värivaihtelun myötä myös huomaamaton BB:)
Virpi sanoi…
Vau, mahtava paletti! Tuollaista en ole nähnytkään, kaikki värit sopisivat minullekin.

Onnea kokeiluihin:)
Äityli-Mummo sanoi…
Miu meikki o, valokynää tummii silmäalusii, kevyest ripsivärii ja poskipuna, mitä ei voi ees punaseks sannoo, mut eipähä naama kiillä ku naantaliaurinko :D