Tamron 150-600mm f/5-6.3 SP DI VC USD


Pitkä putkihan se on, mutta jaksoin sitä tänään pari tuntia kävelyttää tuolla rantareitillä. Harmillisesti linnut väistelivät, joten harjoittelin "ampumista" muihin kohteisiin.


 Nuo kävyt voisivat esittää lintua.


Tosi punaisia marjoja. 


Sähköhärveli on ainakin korkealla. Aika terävää kuvaa saa aikaiseksi hyvällä kelillä tällä putkella. Lukitusnapikka voisi olla hieman ulkonevampi. Silloin siihen osuisi paremmin pelkällä käsikopelolla.     En tiedä voiko putki ylivalottaa?! No, valotuksen kanssa oli säätöä ja tummensin pari pykälää näin voimakkaassa auringonpaisteessa. Pilvisen taivaan vuoksi, välillä oli varsin hämärääkin ja sitten palattiin taas +/-0 asetuksiin.

Pelkäsin mummolassa lapsena kun sähköt olivat vedetty vähän tuohon tyyliin porstuan seinään. Ukkosella niissä saattoi nähdä pieniä kipinöitä. Olin varma, että joku yö syttyy tulipalo. No, se syttyi kyllä 20 vuotta myöhemmin ja muistaakseni saunarakennukseen.


Syyskuun eka viikko pitäisi olla säältään kohtuullinen, kuvausilmojakin voi tulla.  Harjoitukset jatkuu ja toivon mukaan näen niitä tipujakin!

Hyvää Syyskuuta!Kommentit

Sirpa sanoi…
Hienoja otoksia uudella putkella!!

Hyvää syyskuuta!
Tarja A sanoi…
Hienosti piirtää:)
S sanoi…
Tunnelmallista syyskuuta!
Katinka sanoi…
Hienoja kuvia, hyvin näyttää putki piirtävän! Vallankin tuo käpykyva oli upea. Laita ihmeessa lisää kuvia näytille kun saat otettua.
Häivähdys sanoi…
Kauniilla tavalla teräviä kuvia!
Tellu Tom sanoi…
Hienoja ...
Tiput oli meiltäkin piilossa tänään.
Vikki sanoi…
Oletko ollut tyytyväinen putkeen?
Seuraavassa Kameralehdesä joka ilmestyy 26.9 on tästä artikkeli.
Tillariina K. sanoi…
Vikki, kunnolla en ole sen kanssa vielä päässyt kuvaamaan. Toivon mukaan huomenna! :) Sään on luvattu olevan hyvä ja menen uudelle lintupaikalle! Joo, tiedän sen lehtijutun. Yksi Tiippanan Jukka on sen kirjoittanut.
Pasi Lepola sanoi…
Hyvin toimii! Muuten olisin varmaan minäkin hankkinut pian tämän vastapäivään zoomattavan putken, mutta (onneksi) Sigma julkaisee oman telen vastaavilla spekseillä, Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM, Photokinassa kahden viikon päästä, siitä saavat minun Sigmat seuraa. Voi olla, että maksaa satasen kaksi enemmän, mutta Sigmat sopivat minun käteen täydellisesti. ;)