Teuvon vierailu


Teuvon vierailu sujui hyvin. Nyt toisena yönä malttoi jo nukkuakin kun ed. päivän ohjelma oli sen verran toimintaa täynnä. Meidän Lisse otti vierailun tosi hyvin. Teukka alkoi pomottamaan kisujen ruokapaikkaa (vaikka oli omakin), josta tietty syntyi konflikti. Teuvo joutui jäähylle toiseen huoneeseen tästä touhusta pariin otteeseen. Lissen ilme oli kyllä melkoinen...isottelee rääpäle hänelle! Lissen eduksi 4 kg massaa, 7 vuotta ikää ja asenne! Venni parka on majaillut keittiön kaapien päällä olevassa lepopaikassa. Nähtävästi kuitenkin yöllä uskaltautunut alas sieltä. Kerran yritti olla lattian rajassa, mutta Teukka tuli liian liki välittömästi.


1,8 kg pitkäkarvaista chihua. Tosin nyt karva on varsin ohut ja lyhyt. On se pitempikin ollut. No, jos tämä oli kesäturkki.

Näissä kuvissa me yritettiin Teukkaa vähän saada päiväunille, sillä selvästi oli väsynyt. Hyppiminen, rapsutus ja huomion saaminen  monelta ihmiseltä on kuitenkin n i i n ihanaa, ettei malttanut. Mies kuvasi kylläkin kännykällä videolle tilanteen, jossa lopulta simahti n. 5 min ajaksi. Kyllä siinä ajassa jo tämä  "Speedy Gonzales" lataa akkunsa!


Teukka herkutteli broilerilla, jauhelihalla ja juustolla. Tytär on kasvissyöjä, joten nämä "mummolan" herkut ovat harvinaisia. No, evääksi kotimatkalle lähti lihasapuskaa. 


Tupsukorvat ja...hyshh...nyt nukutaan!


Koiramummokin pääsee torkuille...


Se olikin sitä koiranunta!


Teuvo oli aika paljon passissa mun jalkojen välissä katsoin mä telkkaria, söin tms. Mukavasti lämmitti! Syyslomalla sitten nähdään taas!


Kommentit

Marru sanoi…
Ihana kuvasarja Teuvosta :)
Kirsti sanoi…
Aivan ihana söpöliini ♥
Minttuli sanoi…
Ihana söpöliini!
Voi että, koiraa kaipaa tämä talo.
Susanna sanoi…
Erityisen ihana tuo unikuva :-)
Anne sanoi…
Että osaa olla suloinen!