Uusi ihana tasaluku!


Jippii, mun Monk-luonne on jo pitempään toivonut, että lukijat täällä blogissa olisivat tasaluvussa! 170 siis on nyt pääluku! Kiitokset teille kaikille! Erityisesti "Rouva Rentukalle", joka liittyi viimeksi ja pyöristi luvun noin mukavaksi. Nykyisin enää harvemmin uusia lukijoita ilmestyy. Tosin itsekkin viime aikoina olen laiskistunut niiden etsimisessä.  Tietty juuri tänään joku häippäsee ja ollaan taas vähemmän kivassa luvussa. No, toivotaan että niin ei käy. 

Kärpässieniä on ihan mahdottomasti, mutta näkemäni kasvavat niin heinikossa, että nätin kuvan saaminen olisi pienen siivoustalkoon takana. Nämä taitavat olla viime viikolta, mutta ei kai väliä. 
Kommentit

Matkatar sanoi…
Juu eikö ole hassua miten sitä seuraa tuota Bloggerin lukijalistamäärää? Sitten jos joku lähtee, oikeasti vähän loukkaantuu ja ajattelee että miksei hän pitänyt enää blogistani tms. Heh, niinkuin nämä nyt jotnkin vakavia asioita olisivat! Sitäpaitsi todellisuudessa seuraajamäärä on suurempi, koska kaikki eivät ole kirjautuneet. Paitsi että osa kirjautuneista on "haamulukijoita" eli niitä, jotka eivät välttis enää blogia lue, kunhan roikkuvat tilastoissa. Plääh näitä :D Mukavaa sunnuntaita!
Rentukka sanoi…
Kiitos tervetulotoivotuksista! Olen iloinen että sain olla 170. lukija. Tervetuloa vastavierailulle!
JPK sanoi…
Onnea tasaluvulle! Komeat kärpässienet!
Vikki sanoi…
Onneksi olkoon tasaluvusta!
Samalla tavalla olen välillä mietiskellyt kuin Matkatar, tulee ihan paha mieli kun joku lähtee pois! On tämä vakavaa :)
Kärpässieniä katselee aina ihan mielikseen, kuvauksellisiahan ne ovat.
Ihania lintukuvia tuossa alla.