Pettymyksen karvas kalkki


Liian kovasti tuli odotettua tätä viikonloppua ja mahdollisia kuvausreissuja. Säätiedotus lupasi nättiä säätä ja toiveet olivat korkealla. Unelmoin tilhien, taviokuurnien kuvaamisesta. Todella harmaata keliä sitten tuli. Lauantaina jäin ihan sisälle. Sain mukavasti kotihommia kyllä tehtyä. Ajattelin, että kuvataan sitten koko sunnuntai. Aamulla oli todella sumuista ja harmaata. Katselin ikkunasta keliä, toivoen vieläkin, että parempaa jostain ilmestyisi. Ei nyt sentään auringonpaistetta, mutta selkenevää. Ei tapahtunut. 

No, ensin harhailin asuntoalueella pitkän putken kanssa. Ei näkynyt taaskaan kun rastaita. Sitten mä vaihdoin makroon. Märkä, harmaa metsä ei oikein inspiroinut, Niinpä asetin itselleni tavoitteen. Pitää ottaa 10 kuvaa eri aiheista. Kotiin ei lähdetä sitä ennen tai oikeastaan oli siinäkin aikarajoite, sillä possu paistui uunissa ja kotona piti olla perunoita keittelemässä 1 1/2 tunnin kuluttua. Kyllä mä ne kuvat nappasin, vaan ei ne mitään hyviä oo. Tässä ensimmäiset.


Kommentit

Vikki sanoi…
Sääennustajat pettivät taas, harmi!
Ja niinkuin me odotettiin!
Ylimmässä on kauniit sävyt, tarkka makro!
Pasi Lepola sanoi…
Äläpäs nyt vähättele, nämähän ovat vallan erinomaisia kuvia. Hyvä idea haastaa itsensä pakkokuvaamaan, tulosta tulee vaikka väkisin. :D
Matkatar sanoi…
No, laatu korvaa määrän! Niin hienot kuvat tälläkin kertaa. Oletko ajatellut alkavasi kuvaamaan talvella sisällä, esim kukkia? Niissäkin on haastetta...
Huopalintu sanoi…
Hienot kuvathan nuo on; pehmeät ja lämpimät sävyt. Tavoitteesi oli hyvä, sellaisia itsekkin välillä asetan, esim. että yhden neliömetrin sisällä vain liikun ja otan kaikki kuvat :) Näin syksyn surkeudessa on pakko nähdä jotain kuvattavaa vaikka ihan missä.