Vaihtelu virkistää


Välillä likanassuinen kurre kuviin, että ette ihan kyllästy tipuihin pihlajissa. Tuota mahaa rapsuttelisi mielellään. Ihan märkä häntä ja korvatupsut. Pulskassa kunnossa oleva tapaus tämä.

En nyt muista ihan näin huonoa säätä olleen vähään aikaan. Kuvat on otettu sunnuntaina isänpäivänä.  +2 C lämmintä, sumua ja vesitihkua sai päällensä.


Ainakin kaksi, jos ei kolme kurrea oli näkösällä. Kovasti laitettiin jemmaan ruokaa maahan kaivaen.


Oksia oli kyllä osumien tiellä. Sai mennä aika mutkalle, että kuvan sai.


Tämä kurre olikin takanani puussa. Molemmat olimme hieman yllättyneitä.  Harmillisesti havupuu on tosi suojaisa ja muut kuvat totaalisesti epäonnistuivat. Oravat pesevät muuten itseään aika samalla tavalla kun kissat. Hän siis oli alunperin pesulla kun tavattiin.


Kommentit

Katinka sanoi…
Voi mikä söpöläinen ja upeat kuvat! Mukavaa nähdä orava välillä kosteassa säässä =D
Minttuli sanoi…
Talvivarastoja on hyvä olla olemassa, ainakin kurren mielestä. Talviturkkikin jo näköjään. Hienot kuvat jälleen sinulta!
Maelka X sanoi…
Tulin kurkkiin sun listaas ja muistinki heti, että miks luen sun blogias mielummin syötteenlukijan kautta... tää sun blogi "tärisee" mun näytöllä sillai ylös alas. Jotkut blogit tekee niin, onneksi tosi harvat. En tiiä mistä se johtuu. Vika on varmaan mun päässä. Olen koittannu googlettaa syytä, mutta en ole vissiin osannu käyttää oikeita hakusanoja, ku ei ole vastausta löytynny.

Kivat oravakuvat :)).
Tillariina K. sanoi…
Maelka X, minulla tekee kanssa jotkut blogit silleen, olen kuvitellut, että johtuu selaimesta (Safari) kun ei koskaan työkoneella niin tapahdu. Ehkä se on ollut vaan sattumaa.
Susanna sanoi…
Ihanat kurrekuvat :-)
Tuula Laakso sanoi…
Kauniit kurrekuvat. Oikeastaan on piristävää katsella ei niin aurinkoisia kuvia välillä, ihan kautta linjan. Positiivista ajattelua ;))
Sulla riittää valovoimaa ja sen huomaa ;))
Marika sanoi…
En voi ymmärtää miten nämä oravat vain osaavat olla niin äärettömän suloisia! Ihan hymyssä suin taas näitäkin ihania kuvia sai katsella ♥
Virpi sanoi…
Olipa sää kuinka kurja tahansa, niin kurresta on ihanat kuvat!