Koskikaraa katsomassa


Tänään luvattiin kirkkaampaa säätä ja jotain klo 13 näin tapahtuikin. Olin aamulla ottanut kamerarepun töihin mukaan ja päätin käydä Viralan Lanankoskella katsomassa koskikaraa, jos se siellä sattuisi olemaan.

 Viime talvena en tainnut sitä kertaakaan bongata, vaan sitä edellisenä. No, yllätys oli suuri kun lintu oli paikalla.  Metsä on vaan niin tiheä, ettei sinne koskelle paljon valoa tule. Lisäksi olin viikonloppuna leikkinyt kameran asetuksilla ja tuota noin, ne eivät olleet ihan parhaat mahdolliset. Harmittaa kun ei sen vertaa tullut asiaa ennen kuvaamista tarkistettua. Innolla vaan räpsimään. Tyypillistä kyllä minulle. Nyt niin pian tulee hämärää, että osaksi meni kiireen piikkiin tämä tohelointi.


Siitä saa onnitella itteään, että tuuria oli kerrankin. Niin monta turhaa reissua on tuonnekkin tullut tehtyä! Kiitti koskikara kun olit paikalla!


Välillä se kävi isolla kivellä istumassa,  joka oli ed. kauempana. Kivan pullukka runko tällä tipulla!


Sitten se siirtyi kosken aivan toiselle rannalle. 


Nyt alkoi saalistus! Pienen välipalan paikka.


Eipä juuri turhaa pistänyt päätä veteen. Aina jotain saalista. Olisko ihan tästä kiveltä napannut 10 evästä.
Ei päätä palele! Ötökkämarket on auki ja valikoima on hyvä!

Kommentit

Wau, upeat kuvat!!! Mahtava tuuri sulla kävi. Minä kun näen jotain kovin innostavaa kuvattavaa, niin mulle tulee liian iso into itselle, kiirehdin ja jännitän niin että kädet tutisee, enkä meinaa saadakaan mitään kuvaa. Sitten jos kohde onkin kauan paikoillaan, niin ehdin vähän rauhoittua ja huolehtia asetuksistakin ;)
Susanna sanoi…
Hieno löytö!
Miten sä olet päässyt päivänvalon aikaan koskikaraa bongailemaan? Aurinkohan laskee, ennen kuin töistä pääsee edes pois...
Tillariina K. sanoi…
Ylityöt jonoon ja klo 14 matkaan! :)
Kirsti sanoi…
Hienot kuvat saitkin.
Tuula Laakso sanoi…
Onnittelut bongauksesta ja hienoista kuvista. Loistavaa ylitöiden hyötykäyttöä ;))
Katinka sanoi…
Wow kauniita kuvia ja ihana lintu. Onnittelut että onnisti tällä kerralla =).