Tintti pastellitaustalla


Nyt on lintuja tullut kuvattua niinä harvoina kertoina kun on kuvausreissulle päässyt. Ehkä pääsen useammin kun tyttäret pikkuhiljaa siirtyvät takaisin opiskelupaikkakunnilleen. Koiravahtinakin olen ollut monena päivänä. Venni ei jotenkin ymmärrä Teuvo-chihua. Muutaman kerran päivässä "jahtaa" ja läiskii tassulla päin näköä. Näitä kahta ei voi jättää vartioimatta. 

Tämä lintunen on jokapäiväinen vieras ruokintapaikalla ja se alkaa olla niin "kesy", että päästää n. metrin päähän. Pitäiskö yrittää kädestä ruokintaa? 


Minulla on uusi kakkoskamera, mikrojärkkäri Olympus OM-D E-M5, tavallaan joululahja itselle. Se on jo ns. vanhaa mallia, mutta siksipä siitä oli kivasti jo hinta tipahtanut. Tarjouspakettina sain siihen varsin hyvän objektiivin mukaan, Olympus M.Zuiko 12-40mm f/2.8 ED Pro.  Kamera ja putki ovat säänkestäviä, elikkä periaatteessa ei pienestä sateesta pelästy.

 Minulla ja sisarellani on haaveena, päästä matkalle Irlantiin ensi kesänä/syksynä. Vihreällä saarella tietääkseni sataa varsin usein! :) Tämä kamera on retromalli (minusta vähän ruma), mutta suorituskyky, koko/paino ja hinta ratkaisi tässä ostoksessa enempi. En todellakaan ala raahaamaan isoa järkkäriä + putkia lomareissulla. Vanha Sony siirtyi siskon käsiin. Olen jo kuvannut mm. joulukuusen ja lintujen ruokintajutun (keltainen talo) tällä uudella kameralla. Pitää ajan kanssa tutustua siihen paremmin, nimittäin niin mielenkiintoinen ja vaikea logiikka siinä aparaatissa meinaan.

P.S. Ed. ulkomaanmatkasta on 8 vuotta, jos ei nyt viime kesän Tallinnan valloitusta ja muutamaa Tukholman reissua otetaan laskuihin. :) Ollaan siis ihan jännityksestä pinkeinä. Sisko reissaillut vielä vähemmän. 
Kommentit

Vikki sanoi…
Tosi kauniit taustat näissä kuvissasi.
Eilen automatkalla ihastelin näitä nousevan aamun kauniita pastellisävyjä.
Toivottavasti joku nappaisi kuvan, jos saat tiaisen ottamaan ruokaa kädestäsi.
Ihania lintukuvia!

Oman pihan linnut ovat minutkin saaneet toteamaan, että kuvauskalustoni on varsin riittämätön. Mutta niin on rahatilannekkin! :)
Tiitsa sanoi…
Kyllä se tulee kädellesi, otat vain mieliherkkua kämmenellesi ja pidät käden paikallaan. Ainakin meillä se on jo jokakertaista kun ruokinnalle mennään. Tänään kuusitiainen istui pojan pipolla ja odotti, että pähkinät päätyvät tarjolle. :)) Ihanat nuo sinun kuvasi jälleen.
Irma sanoi…
Ihanat lintu kuvat hieno tausta :)
Ninnu sanoi…
Hienoja kuvia suloisesta tintistä!