Vuoden vaihteessa


Aika lintuiluksi mennyt viime aikoina postaukset. Keltasirkut paistattelivat pakkaspäivää isona parvena. Meillä haettiin Stiga-jääkiekkopeli ullakolta. Sitä pelaa mies ja nuorimmainen tytär innokkaasti. Tosin myös kissat ja Teukka-chihu. 

Mun menee tosin kohta hermo. Venni ajattaa Teukkaa ja hyökkäilee, mies luulee kasvattavansa Venniä kun ajattaa puolestaan sitä! Siinä meinasi äijä kaatua mattoon, kuusi pyörähti kerran ittensä ympäri ja mitä sillä saavutettiin? Ei yhtään mitään.   Teukka haukkuu kun porukat ovat ruokapöydässä, niin mies antaa sille herkkupaloja. Seuraus, haukkuu kokoajan kun haluaa niitä herkkupaloja. Sanoin, ettei kannata silloin antaa...

Tosin Teukka ei oo ihan viaton tässä Venni-jutussa. Menee tahallaan monta kertaa ärsyttämään ihan nenän viereen. Siis kerjää köniin. On muutaman kerran saanutkin tassusta, vaan muisti on valitettavan lyhyt. Jäähyjä on saanut karvatassut vuoronperään. Siitä on se etu, ettei tarvi olla silmät selässä kokoajan. Voi keskittyä vaikka bloggaamiseen tai telkkarin katsomiseen.  :) 

Kommentit

Katinka sanoi…
Toistan tässä nyt pahasti itseäni, mutta nämä sinun lintukuvat vaan ovat niin kauniita. Itse kun yritän kuvata lintuja niin saan kuvia vain pyrstöpuolesta =D.