Ei oo kuvia, mitäs nyt tehdään?


Kävin ulkona, mutta siellä oli aivan helvetillinen keli, suoraan sanoen. -8.5 C sanoi mittari, vaan tuuli ja vinkka tekivät melkein saman lisää. Sen verran vaatetta kun laitan jotain -22 C keliin. Silti tuli vilu.  Pois, pois. Lisäksi satoi lunta. Nyt ei oo sitten kuvia viikolle. Tämäpä mielenkiintoista. Nämä kaksi kuvaa näppäsin ruokintapaikalta. Linnutkin tosin katsoivat parhaaksi mennä jonnekkin suojaan. Katuja ei oltu aurattu. Raskas kävellä lumessa. Huomiseksi luvattu oikein kunnon pakkaskelit. 

Pitää jotain kehittää. En tiedä vielä mitä....Maha täynnä hyvää ruokaa. Taitaa olla päikkäriaika. Vähän mälsä fiilis kuitenkin. Kommentit

Kirsti sanoi…
Kivat hömötintit. Vähän sama juttu, kuvat on vähissä mullaki. En ole käynyt ulkona kameran kans, muutako tuota siltaa kuvvaamassa :)
Pirkkoinkeri sanoi…
Saahan nähdä sitä huomista. Toivottavasti ei ainakaan tuule samalla mitalla.Erinomaisen tarkka tuo eka kuva.
Vikki sanoi…
Kuusitiainen on niin pieni ja sievä!
Eipä tullut paljoa kuvattua, täälläkin oli napakka tuuli ja jonkin verran pakkasta. Näin tilhiä, mutta kovin olivat arkoja!
Katinka sanoi…
Tuuli kyllä hetkessä viilentää ilmaa entisestään ja on inhoittavan pureva. Tuuli on kesällä palhon kivempi, yleensä lämmin ja jopa vilvoittaa helteellä =D. Tosi kauniit kuvat sait napattua. Mukavaa alavaa viikkoa!
Harakka sanoi…
Tänään on ollut kyllä aika kylmä ja se tuuli tosiaan tekee ilmasta tosi kylmemmän vielä!
Hienot kuvat pikkutirpasta olet saanut kuitenkin, taitaa niilläkin olla kylmä!