Hmm...taiteellinen fiilis iski! :)


Oikeasti, linnut pysyivät kovalla tuulella piilossa. Piti keksiä oheistoimintaa kameran kanssa. Siispä kuvasin vähän sitä sun tätä. Toivottavasti huomenna on jotain järkevää etsimen edessä. Toisaalta luvattu täyspilvistä eli voi jäädä vain haaveeksi.

Järkyttävän liukasta. Tiet olivat peilikirkkaat. Mies yritti saada minut toisiin ajatuksiin kuvausreissuun lähdöstä. Olin kyllä kahden vaiheilla. Olisin saanut lainaksi miehen nastalliset  juoksukengät. Ei nyt kuitenkaan niitä jalkaan, eihän meillä oo kun 4 numeroa tuo ero koossa. Ehjänä  minä ja kamera palattiin kotiin. Olin kyllä niin varovainen. Kuvittelin tuulen vuoksi, että on järkyttävän kylmä, ei ollut. Olin selkää myöten hiessä kotiin palatessa. Toisaalta oli kiva vaan vetää happea keuhkoihin ja olla ulkona.Viikolla se ei oikein onnistu. Jokin väsy tässä vaivaa, en oo tehnyt koko päivänä mitään järkevää. Aina ei huvita, eikä tarvitse.Kommentit

Kaunis kuva.

Mä kävin liukkauden takia metsässä rämpimässä, ja siellä ajattelin juuri samaa asiaa. Tuulella tuntuu että happi oikein uppoaa ihmiseen kunnolla.

Muutenkin tuulinen metsä on hyvin rauhoittava.
Marru sanoi…
Todella kaunis kuva!
Nyt on itseäkin väsyttänyt normaalia enemmän, mutta onneksi huomiseksi on ohjelmaa... tuleepa edes jotain touhuttua :)
Matkatar sanoi…
Hieno graafinen kuva!
seita sanoi…
Hienosti nähty. Isona julisteena seinälle vaan.
Katinka sanoi…
Luonnosta löytyy kuvattvaa yllin kyllin. Ja kyllä, liukasta on. Vihaan juuri tällasita "talvea" siksi kun koko ajan saa kävellä kieli keskellä suuta. Kunnon talvi olisi parempi.
Juliana sanoi…
Well seen & well captured!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject