Nopeat syö hitaat!


Vietiin tytär taas harkkoihin ja mies ehdotti pikavisiittiä Aulangolle. Suostuin, sillä meillä satoi lunta ja kävelyreissulle ei oikein huvittanut lähteä. Kameran kastuminen ei oo kivaa.


Aulangolla ei sitten satanut, mutta kovin oli harmaa keli. Kävimme erään päiväkodin lintujen ruokintapaikalla, sillä siellä linnut ovat aika kesyjä. Jännityksellä odoteltiin, josko se pähkinänakkelikin ilmestyisi paikalle. Ei kuitenkaan. Olisi pitännyt ottaa vaan enempi evästä tarjolle. Kourallinen häipyi nälkäisten tinttien nokkiin tosi nopeasti.


Paikalla oli sinitiaisia ja keltasirkkujakin, mutta kuvasin nyt näitä talitinttejä, sillä ne ovat meidän oman ruokintapaikan arkajalkoja.


Siis melkein lennosta nappasivat pähkinän ja puun oksalle syömään. Sai olla kyllä nopea. 


Olisi tehnyt kuville "terää" jos vähän valoisampaa olisi ollut. Rakeisuutta on havaittavissa. Ei voi mitään. Niin ja olisiko yksi jotensakin terävä. Se taitaa olla kyllä mun oma vika!


 Pomppu-tekniikalla toiset nappasivat "saaliinsa". 


Ei kai tässä vaan lasketa, kuinka monta pähkinää vielä jäljellä?Kommentit

Anonyymi sanoi…
Vau, tosi hienoja kuvia! Tulee hirveä kamera- ja objektiivikuume kun blogiasi katselee :D
Cheri sanoi…
Säästä huolimatta erittäin hieno sarja ruokintapaikalta.
Pirkkoinkeri sanoi…
Hauskoja tilanteita sait kuviisi niinkuin nyt tuo pomppukin :)
Riitta Jylhä sanoi…
Enpä ole ennen huomannut, että talitintillä on raitaiset frakinliepeet. Niiden puuhia lintulaudalla tuijottelen harva se viikonloppu. Täytyypä tiirailla vähän tarkemmin ensi kerralla.