Salaa kuvattu


Kuvat alkavat olla loppu. Miten lie käy viikonlopun kuvausten kanssa. Jos on niin hämärää kun eilen ja tänään, niin eipä taida hommasta tulla mitään. Plussakelit sulattavat taas lumet. Aika loskaa tuo keli. Sinitiainen tässä kuvasarjassa salakuvataan. No, tajusi se tuossa vimpassa otoksessa, että taas se täti kuvaa!

Töissä oli pieni kriisi. Vesiputki hajosi lähistöllä ja vettä ei saatu klo 9 lähtien. Klo 6 aamulla tuli käytyä kotona vessassa. Klo 13 alkoi ns. jo kupla nousta ottaan. Mä lähdin kotiin ja tästä pidättelystä aiheutui ehkä pissitulehdus. Voi rähmäke. No, on juotu paljon, on otettu karpalotabuja ja särkylääkettä. Jos se vielä ohi menisi. Ei antibioottia viikonloppuna saa, joten maanantaihin saisi kitua. Ei saa niin käydä...


Kommentit

Sirpa sanoi…
Hienot kuvat sinitintistä.

Toivottavasti saat pissitulehduksen hoidettua omin keinoin, on niin kenkku tauti.
Piupau sanoi…
Ihana pörhäkkä tintti! Paranemisia toivotan!
Tuula Laakso sanoi…
Jos vaan pystyt syömään, niin osta pakastekarpaloita ja syö niitö lusikallinen pari päivässä, auttaa yleensä hyvin jos heti alussa pääsee ottamaan. Itse syön talvisin joka aamu.
Toivotaan parasta, ettei tauti pahene.
Cheri sanoi…
Hurmaavia kuvia taas. Toivottavasti tulehdus ei nosta päätään vaan taittuu karpalovoimasta.
Voi kun kiva toi viimeinen, ei ihan tavallinen pönö :)
...vielä tuohon mahdolliseen pissiittiin. Osta täyskarpalomehua ja juo litra lähes yhtäkyytiä....ja vielä sitten toinen. Ainakin muutamalla itseni mukaanlukien on toiminut useita kertoja hyvin ehkäisten jo tuntuvan pissiitin.
Tillariina K. sanoi…
Kiitos vinkeistä! Huomenna kauppaa marjaostoksille!