Tulihan se...perjantai!


Nollakelit taas kerran, mutta sen verran maanpinnassa kylmää, ettei juuri ja juuri lumet varsinaisesti sula. Perjantai ja tiedossa kerran taas kiireinen työpäivä. Jotenkin alkaa tuntua, että hieman päivästä riippuen muistuttaa joko tuota säleistä kantoa tai sen edessä olevaa karahkaa. Silmäluomet kesii, suupielet sentin auki, suun ympärystä punaisen tulehtunut. Harjoittelijalla tuli eilen kolme viikkoa täyteen ja hänellä myös samantapaisia ongelmia. Jonkin verran ehtii elpyä sunnuntaihin mennessä. Porukkaa on kaatunut ympäriltä myös mahatautiin ja flunssaan ahkerasti. Ke töissä alkoi maha meneen kipeäksi, mutta kyllä se seuraavaan päivään mennessä oli kunnossa. Taisi olla jotain muuta.

Mietin tässä, ottaisinko tuon Olympuksen kameran töihin. Ei oo välttämättä keliä kuviin kotimatkalla, mutta saisi sitä asiakkaiden välissä edes hieman hiplailla mielen kohentamiseksi. 

Olen perustanut jo 8 vuotta sitten fb:n puutarha-aiheisen ryhmän. Siitä on aikojen kuluessa paisunut jo yli 31 000 jäsenen ryhmä. Sunnuntaina siellä alkaa kuvakilpailu, aihetta en oo vielä päättänyt, mutta jos kiinnostaa puutarhajutut, niin sinne sitten vaan. Tällä kertaa vielä 5 eniten tykättyä puutarhakuvaa ottaneet saavat liput kevään puutarhamessuille Helsingin messukeskukseen. Yleensä en oo kaupallisuuden kanssa ollut tekemisissä, mutta nyt lähestyminen oli niin kivaa ja vastikkeetonta, että päätin ottaa tarjouksen vastaan. Ryhmän nimi on "Puutarha ja piha".


Kommentit