Uneliasta porukkaa


Uudenvuoden päivä. Porukka on väsynyttä valvomisesta. Käymme siis hitaalla. Ulkona on harmaa päivä, +2.6 C lämmintä. Tänään voi hyvinkin käydä niin, että valokuvaaminen jää.

 Eilen ei huvittanut edes mennä ulos katsomaan ilotulitteita. 10 min tiirailin niitä kodinhoitohuoneen ikkunasta. Tänä vuonna ei itse osallistuttu siis rakettien ammuntaan. Mä oon siellä rakettitiskillä aina hieman ihmeissäni sen valikoiman kanssa. Ns. padat ovat osoittautuneet parhaimmiksi. Jos sitten ensi kerralla taas siihen touhuun perehtyisi. Perinteiset lihapiirakat, nakit ja perunasalaatit kyllä syötiin. Täytekakkua olisi tehnyt mieli, mutta kun noita joululeivonnaisia on vielä sen verran, että ei sitäkään. Jos loppiaiskakun tekisi sitten. Tänään vedetään nassuun tortilloja. Nopeaa ja sopivan erilaista näiden perinnesapuskojen jälkeen. Toiseksi nuorin tytär parantui flunssasta ja jaksoi lähteä bailaamaan. Kotona siis kolme hlöä ja lemmikit. Teukka-chihu ei pelkää onneksi raketteja, eikä meidän kissatkaan.

Kun ei oo noita paheita hirveästi, niin uudenvuodenlupaukset jäivät myös tekemättä. Minä oon varmaan niin "hajuton ja mauton" tyyppi. Ei voi viettää tipatonta kun ei se tippa niin paljon maistu, että ongelma olisi. En polta tupakkaa. En lihonut joulunpyhinä, että laihikselle alkaisin. Enkä tarvi bikinivartaloa, elikkä en mene kuntosalille. Uutta harrastusta ei tarvita kun on yksi niin hyvä! Sitä ei varmaan kukaan arvaa, mikä lie? Siispä jatketaan eloa, kuten tähänkin asti. No, jos ihan tarkkoja ollaan, olisi kiva jos vähän pääsisin irti tästä ns. mökkihöperyydestä elikkä ainaisesta kotona viihtymisestä. Minkäs sitä luonnolleen voi. Mä en vaan tykkää oikein olla ainakaan yötä pois. Nukkuminen vieraassa paikassa on tosi huonoa ja sitä paitsi ikävöin mun mustia muruja (kissat) ihan liikaa. :)
Kommentit

Vikki sanoi…
Suunnilleen samoissa lämpötiloissa täällä elellään, nyt sataa silkkaa vettä!
Kauniit lintukuvat sait ja nuo tilhikuvat tuolle edellä ovat ihan kadehdittavan kauniit, täällä en ole nähnyt kuin yhden kerran kaukaa.
Eihän tuossa mökkihöperyydessä ole mitään vikaa, siloinhan on kaikki hyvin jos välillä viihtyy ihan itsekseenkin!
Kotona on ihmisen hyvä olla!