Feikki-selfie ja laskiaispullia!

 Tästä tulee omituinen postaus. Omituinen on olokin. Ei ole kuvia kamerassa, mutta kännykällä räpsin muutaman, jotka rosmosin omasta fb-sivulta. Eka on ns. feikki-selfie. Käytetty Lumian selfie sovellusta. Kuva on mv ja rakeinen, jälkimäinen ominaisuus luultavasti ihan tahallaan. Ohjelma poistaa automaattisesti ryppyjä, koloja ja monttuja naamasta. Siis oikea unelma. Olin tuossa tosi nälkäinen ja juuri lähdössä lounaalle töissä. Ilme on sellainen, että haukkaan kohta palan kännykästä, jota heiluttelen nenäni edessä! :)
Sunnuntaina iski laskiaispullahimo. Nopeasti niitä saa kun paistaa kaupan pakastepullat, tässä tapauksessa Pirkan tuotteita, 14 kpl. Sitten täyttää jäähtyneenä hillolla ja kermavaahdolla, 2 dl kermaa riittää juuri ja juuri. Nämä ovat sen verran kepoisista aineista tehty, siis pullat, että ne eivät säily kovin kauan aikaa. Ei silti huonoja. Olen syönyt varmaan nyt 5 kappaletta. Olisko siis vielä kaksi jäljellä, jos on tasajako. Tytär ei näihin koske.
Nyt mä voisin nukkua kokoajan...tässä valitettiin vasta unettomuutta ja nyt mä nukun liikaa. Ei mene tasan nämä asiat! Sitten tämä järkyttävä herkuttele vielä päälle. En uskalla mennä vaa´alle!
Kommentit

Cheri sanoi…
Onpas sinulla hieno ohjelma selfieitä varten :) nyt on se vuodenaika kun vitamiinivarastot alkavat loppua ja muutkin voimavarat ovat kuluneet pimeän ajassa sinnitellessä. Tartutit laskiaispullahimon :)
Matkatar sanoi…
Ihan hieno selfie! Sulla on kauniit paksut hiukset!
Juliana sanoi…
Чудове селфі і смакота! Апетитно

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject
Marru sanoi…
Hei... välillä pitää herkutella :))
Oikein mukavaa viikkoa!
Keskeneräinen sanoi…
Silloin täytyy nukkua kun nukuttaa!

Kun heräät, sinulle on haaste blogissani
http://keskener.blogspot.fi/2015/02/7-haaste.html