Kevät vai syksy 
Näistä kuvista ei kyllä pysty päättelemään onko syksy vai kevät! No, viime viikonloppuna kuvattuja nämäkin. Tänään on tiedossa auringonpimennys. Töissä ollaan, joten sitä ei pääse ihmettelemään kun toimiston ikkunasta ja mä vähän luulen, että aurinko ei edes näy, väärä suunta.
 
Revontuliakin oli tarjolla, vaan minä olen mennyt kiltisti nukkumaan tosi ajoissa, että reposetkin on jäänyt näkemättä. Tosin kun asunut 26 vuotta Rovaniemellä, ne ovat melkein yhtä tavallisia kun pilvet taivaalla. :) Ei osaa niistä hirveästi intoilla. Sitten kun oon niin laiska, ei huvita yöllä painella kameran ja jalustan kanssa ulkosalla. Sensijaan työmatkalla autolla ajaessa kun näkee lentävät joutsenet! Se hieman harmittaa kun niitä ei pysty kuvaamaan. Hehkutan jo mielessäni sillä ilolla kun pääsee jossain vaiheessa, todennäköisesti aika pian kuitenkin kun takatalvi peruttiin, niin kuvaamaan leskenlehtiä!
 
 Kommentit

Cheri sanoi…
Tulin tänne nautiskelemaan upeista kuvistasi aamukahvin aikaan. Huikeita lintuotoksia sinulla taas täällä tarjolla. Pohjoisen revontulet painivat ihan eri sarjassa kuin nämä etelän, vaikka tällä kertaa olivatkin melko näyttäviä. Auriko pimenee pilviverhon takana, voi harmi.