Kivitasku ja kivimies


Tämä on sitten 52. laji tälle vuodelle linnuista. Eilen huvikseni laskin. Saattoi joku unohtua, mutta ei väliä. Ulkona sataa kaatamalla vettä. Täytyypä pysyä sitten sisätiloissa. Alle kuukauden kuluttua voi jo päästä kunnolla ötökkämakroilemaan. Riippuu tietty keleistä. Voikukat kun kukkii, niistä usein bongaa monenlaista öttiäistä. Sammakkolammelle on hinku kuvaamaan. Se "sesonki"on vallan lyhyt ja mä niin tykkään sammakoista. Toivon mukaan kelit muutuisivat pian paremmaksi.

Tuo google+ elää ihan omaa elämäänsä. Viime aikoina seuraajiksi on ilmaantunut hurjan paljon jotain tyttösivustoja. Onko mun bloginimi jotenkin pornahtava? :) Todella ärsyttävää kun joskus kuitenkin  löytää tosi mielenkiintoisia luontokuvaajia sieltäkin ja välillä on kiva katsella vähän eksoottisempiakin lintuja (oikeita tipuja, ei jotain alastomia tytteleitä) ainakin näin Suomen näkövinkkelistä katsottuna. En ole jaksanut viime aikoina kovin tosin selata niitä seuraajia. 

Eilen tuli talsittua kameran kanssa aika monta askelta 17 690. Mun ns. vapaa-ajan kengät pitäisi uusia. Ne eivät enää tue jalkaa ulkosivusta. On niillä kyllä kävelty. Pitäisi vaan löytää tummanväriset ja nuo naisille tarkoitetut ovat usein pinkkejä, oransseja tms. Aktiivisuusrannekkeen mukaan nyt huhtikuussa on kävelty (askelia) vähän päälle 87 km. Maaliskuussa 68 km. Jännä seurata, miten käy heinäkuussa lomakuukautena. Mä kuvittelisin, että 100 km menee kevyesti yli.

Kommentit

Tinie sanoi…
Kauniita kuvia, täällä voi nähdä, kuinka pieni lintu.
Tervehdys Tinie
Katinka sanoi…
Oho, oletpa kuvannut monta lajia. Minä en ole tainnut nähdä niistä puoliakaan =D. Ja vitsit miten paljon olet keränyt askelia, hieno saavutus! Ihanaa ja kuvauksellsita vapun aikaa =).
Pasi Lepola sanoi…
Kivitasku ja kivimies, erittäin toimiva yhdistelmä. Sopisi kuvapankkeihin myyntiin!
Anne sanoi…
Huh, mikä määrä lajeja. Ja askeleita! Oikein hyvää vappua!
Cheri sanoi…
Upea kuva taas, painovoimaa uhmaama. Kameran ulkoiluttaminen nostaa kuntoa :)