Ilta silkkiuikkujen pesällä


Ihan pakko mun oli käydä katsomassa mitä silkkiuikuille kuuluu. Isäntä kuorsasi kolmen metrin päässä pesälta vedessä.


Rouva haukoitteli nokka levällään. Välillä on varmaan puuduttavaa hommaa tuo hautominen.


 Viime silkkiuikkujen postauksessa ihmeteltiin jalkoja, nyt nähdään kielikin!


Venyttelyjä vähän suuntaan kun toiseen. Silmät sirrilleen.


Krooh...ihanan lämmin keli.Kommentit

Gunilla Bäck sanoi…
Hienot kuvat! Pakko venytellä välillä jos pitää kököttää paikallaan koko ajan. :-)
Kivipellon Saila sanoi…
Silkkiuikku on niin kaunis lintu, sulavalinjainen ja terävä nokka ja kielikin ja tukka hyvin :D Hautominen varmaan on aika puuduttavaa, onneksi maisemat ovat upeat!
Minttuli sanoi…
Jälleen niin upeat kuvat. Pian pääset kuvaamaan pesimisen tuloksia. Kivaa seurattavaa kun raidallist pikku-uikut emonsa selässä saavat tutustua elämään.
Kirsti sanoi…
Ihanat kuvat uikusta ♥
Kaarnikka sanoi…
Upeat kuvat silkkiuikusta. Lueskelin muutamia postauksiasi taaksepäin, kun en ole pitkiin aikoihin oikein kenenkään blogissa ethnyt piipatelemaan. Huomasin että sinulla on tuo Tamronin 150-600 obiska. Mitä olet tykännyt siitä, tuon 6D:n kaverina. Ole harkinnut myös tuota putkea, mutta kuulisin mielelläni käyttökokemuksiasi. Terkuin Kaarnikka
Tillariina K. sanoi…
Kaarnikka, olen todella tyytyväinen Tamronin putkeen. Olen kuvannut sillä kaikki lintukuvat viime vuoden elokuun lopusta alkaen. Se minusta tuottaa varsin terävää kuvaa. Kuvanvakain on siis hyvä. Kuvaan käsivaralta. Se on yllättänyt minut myös siinä, että sillä saa aika hyvää kuvaa iltahämärissä. Osansa siihen on tietysti rungolla, mutta jos vertaan tuohon Canonin omaan 70-300mm:n L-versioon. Ei ainakaan häviä sille. Se on jämäkkä ja mielestäni hiljainen tarkennus. Ei ole todellakaan muovisen oloinen. Ainoa parantamisen paikka on zoomin lukitseminen. Se lukittuu vain 150mm:n kohtaan. Toisaalta mä kuvaan 95 %:sti 600mm:llä, elikkä ei tarvitse kanniskella muissa kohtaa. Se roikkuu lähes kokoajan pitkänä kulkiessani tai sitten lukittuna 150mm:n kohdalla. Olisin helposti maksanut tuosta putkesta 300 euroa enemmänkin! :)
Eila Vasama sanoi…
Onpa taasen mukavaa kateltavaa<3
Sirpa sanoi…
Leppoisa sunnuntain postaus!:)
waldlaeufer68 sanoi…
encouraging imitate fabulous pictures as close and super sharp, congratulations to ...
greetings Frank
Intianminttu sanoi…
Mukava lukea käyttökokemuksiasi Tamronista. Jospa joskus saisi säästettyä sen hankintaan. Huoh. Upeat kuvat taas kerran! Hautomisessa tulee varmasti tylsiä hetkiä, mutta toisaalta se on aika hienoa, kun voi vaan olla paikoillaan ja katsella maailman menoa ympärillä ja samalla avittaa uuden elämän syntymistä :)
Häivähdys sanoi…
Hienot kuvat silkkiuikuista ja sorsista! Onhan tuo pesä niin kaunis, ettei siihen mikään valkoinen untuva enää sopisikaan :)