Kiitokset tsemppiviesteistä!


Kuikka Äimäjärveltä

Kiitokset kaikille tsemppiviesteistä! Eilen olin aika masiksessa kun oli niin kipeä olo. Tänään tapahtunut jo edistystä. Pääsen melkein normisti ylös sängystä, ei enää kierähdystekniikkaa. Jaksoin katsoa telkkaria toista tuntia ja ekan kerran huomasin olevani nälkäinen! Koko päivä mennyt melkein nukkuessa, mutta toisaalta aika kuluu nopeampaa. Lääkkeitäkin osaan nyt ottaa silleen, että toimii. Parempi kipulääke päivällä ja huonompi yötä vasten. Lääke väsyttää kovasti. Aamulla taas klo 5 paremmin toimivaa. Näin mennään. En oo ikinä käynyt fysioterapiassa tai hierojalla. Pitäisi ruinata käyntejä työterveyden kautta. Mä en tykkää, että vieras koskettaa, juuri ja juuri kampaajan kosketus käy, mutta sitten...No, mä pakotan siihen itteni. En halua tätä juttua ikinä toisten kokea.

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Voisinpa ehdottaa sinulle kaikkien lääkkeiden sijaan erinomaista osteopaattia Tampereella, Petri Tikkaa, jännä tyyppi, mutta osaa asiansa ja uskon että hän voisi auttaa Sinuakin. Kertakäynti ei hinnaltaan päätä huimaa ja sessio on 1,5 tuntia, suosittelen erittäin lämpimästi. Itse olen hänen vastaanotollaan käynyt yli vuoden ja apua olen saanut ja paljon. Katso netista lisää, nimellä löytyy!

Kuikka on niin ihana ja tyylikäs lintu, sukeltaja, upea, kaunis kuva!
Marru sanoi…
Voi hurja mitä oot joutunut kokemaan, onneksi nyt ees vähän parempi olo!
- Oikein paljon tsemppiä ja mee ihmeessä fysioterapeutille, jos hänestä vaan on apua...
Eila Vasama sanoi…
Se on jännä, miten eritavoin ihminen kokee oman kehonsa ja siihen kajoamisen. Työssäni kosketan ihmisiä koko ajan, enkä tule ajatelleeksi, että joku ei ehkä tykkää.
Mutta sitten on niitä, jotka antavat positiivista palautetta juurikin sen kosketuksen vuoksi.
Toivottavsati saat itsesi terveeksi.
Onko kylmä- tai lämpöhoitoa suositeltu/kokeilty?
<3
Tillariina K. sanoi…
Eila, lämmin käy,kylmä ei ollenkaan. 2 päivää käytin märkää pyyhettä niskassa, jonka lämmitin mikrossa. Helpotti hetkeksi. Lapsena jo rimpuilin sylistä pois, inhosin sitä. Väistin, jos tultiin päätä silittelemään. En tykkää edes ystävien kesken halaamisesta. Mun yksityisyyden raja kulkee 50cm päässä. Moni on tunnustanut kahden kesken saman,vaan se koetaan jotenkin kylmyytenä tai vajeena, että pakotetaan ittensä siihen. Omaa perhettä ei koske tämä juttu tietenkään.
Äityli-Mummo sanoi…
Myö ollaa erilaisii, mie rakasta halaamista, ei välii, kuka halaa, koha halaamine o reiluu, tulloo suoraa sydämmest. Hyvä et oot saanu helpotusta olotilaa. Miekii suosittelisi osteopaattii, apu voi tulla jo yhel käynnil,tulo varmast halvemmaksi, ku fysioterapias käynnit, vaatis 10-15 käyntikertaa. Osteopaatis omakohtasii kokemuksii, fysioterapiast entisii työkavereitte kokemuksist.
Katinka sanoi…
Auts, ei kuullosta kivalta, mutta mukava kuulla, että olet tokenemaan päin. Tsemppiä kovasti myös täältä!
Keskeneräinen sanoi…
Minua auttoi kiropraktikko kun aikanaan noita tuli rintarankaan. Nyt en ole käynyt vuosikausiin, ja pääsi jumi tulemaan. Lääkäri osaa hoitaa vain oireita.