Lauhahiipijät


Nyt on heidän sesonki. Katsoi minne tahansa, niin hiipijät lensivät lähistöllä.


Mikään perhonen ei osaa näin hyvin poseerata! Tämä sinnikäs seurasi minua pitkän matkaa. Halusi selvästi nettikuuluisuuteen!


Päätä melkein alkoi särkeä, koska traktorit vetivät viikatteella kasveja nurin. Niitä oli tällä kertaa jopa kaksi. Hirveä dieselin katku. Teki mieli mennä koputtamaan koppiin, että mitä järkeä kauniit kukat mössätä harmaaksi paksuksi sotkuksi? Vielä voisi olla kesää jäljellä kokonainen kuukausi.  Kukat matalaksi, ötököiltä koti alta pois ja linnuilta taas ruoka.


Ainakin vielä on luvattu lauantaiksi varsin nättiä säätä. Sitten varmaankin vaihteeksi korentoja kuvaamaan. No, sen näkee sitten. Lintujakin olisi välillä kiva kuvata, vaan ne ovat piilossa puiden oksilla. Makrokuvia ottaessa mä jotenkin olen kuitenkin eniten suorastaan onnellinen! Olisipa tätä onnea vielä viikon verran tänä kesänä. 


Kommentit

Irja sanoi…
Ihanat hiipijä kuvat ja aivan samaa mieltä niittämisestä, varsinkin sivuteiden ja polkujen varsilta. Ei edes juhannuskesään asti saa nauttia kukista, pölyttäjät ovat muutenkin vähissä, jälki on karmeaa eikä niitä sen kummemmin siivota. Siellä menee myös sammakot ja muutkin pieneläjät.
seita sanoi…
Kasvien kukinta on myöhässä, mutta niittäjät normaaliaikataulussa. Ei ehdi kehittyä siemenet. Sääli.
Ykköskuva on hienosta hiipijäkuvista ykkönen hienon valonsa vuoksi.
Sirpa sanoi…
Hienot kuvat kauniista liihottelijasta!
Tellu T sanoi…
samaa harmiteltu, kaikki kaunis niitetään tänä kesänä "liian aikaisin"

upeita kuvia