Loma on ohi


Lomalla tuli ulkoiltua joka päivä. Kaksi lomapäivää viikonlopun perään tuntui ihan kivalta. Eilen tuli talsittua huimat 15 276 askelta. No, tänään lukema jäikin vaatimattomaan 5 921. Hyvin on syöty ja tarpeeksi nukuttu. Näin pieni muutos viikossa kuitenkin aiheutti sen, että en oikein osaa sanoa miltä viikonpäivältä nyt tuntuu? Siis ihan sunnuntaissa oon ollut koko päivän! Sääkin suosi, tosin kyttäsin ihan viime tinkaan sääennusteita, että otan lomapäivät oikeaan aikaan. Monta lomaa on mennyt sairastaessa jotain flunssaa tai muuta tautia.  Nyt olo on mitä parhain. Ei mitään köhää tai kurkkukipua. Siitäkin saa olla tosi onnellinen.


Kuvausreissu oli tänään ihan huti, mutta ei tähän vuodenaikaan ihan hirveästi oo kuvattavaa, siis lintuja ja muita elikoita. Ainuttakaan pihlajanmarjaa ei löydy koko kylästä. Marja-aroniassa sentään on marjoja, ei runsaasti, mutta on niitä. Räksäparvia oli vuosi sitten sellaisia jättikokoisia, 150 tipua yhdessä. Nyt niitä on 5-15 lintua parvessa. Tilhiä ei oo vielä näkynyt ja näkyykö lie ollenkaan kun ei oo marjoja. Ei ainoatakaan oravaa kurremetsässä. Meidän pihaanko ne ovat muuttaneet, sillä ruokintapaikalla oli aivan uusi pörröhäntä, paljon ed. laihempi.

Pitää katsoa, mitä ed. vuosina oon lokakuussa kuvannut. Päivä kerrallaan kohti joulua. Eiköhän silleen syksy ja alkutalvi saada kulumaan. Tilasin parit nilkkurit nettikaupasta. Nilkat alkaa jo jäätyä aamun pakkasissa kävelykengissä.  Toiset ovat arkikäyttöön ja toiset sitten vähän paremmat, jos joskus olisi tarvetta. :)Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
Une belle série...

Pierre