Syksyisiä otoksia


Aika ruma sää nyt sunnuntaina. Pitäisi iltaa kohden kaunistua. Saa nähdä. Sen kerran kun oon tällä Olympuksella liikenteessä, niin eikö kurremetsän kurre oo ihan pakolla tyrkyttämässä itteään kuviin. Seurasi minua varmaan 500 metriä ja aina välillä tuli poseeraamaan. No, "leikisti" otin kuvia ja kai hän tuli tyytyväiseksi lopulta.


Reippaasti oli lämpöasteita aamusta, joten ei saanut kuurakuvia. Päätin lähteä kuitenkin metsästämään hyvää ruokahalua itselle. Meillä oli näet tänään pihvipäivä elikkä mun herkkuruokaa.


Huomasin tänään, että nykyisin tosi isoja lapsia pukellaan vielä rattaissa. Jalat roikkuu yli jalkatilan ja naamanilme on enempi kun kyllästynyt. Kai se kuntoilusta käy vanhemmalle nyt ainakin.


Pistin mun vanhat kontiot jalkaan. Niissä on reikä, mutta enpä missään lätäköissä pomppinut.


Tytär soitti eilen, että oli mennyt kihloihin. Viikon päästä muuttavat samaan asuntoon. Ensi viikonloppuna juhlitaan varmaankin hieman kun tulevat kyläilemään.


Jätin suosiolla lintuputken pois. Ei ole nyt oikein lintuja meidän kulmilla. Ei edes ruokintapaikalla ole mitään suurta ruuhkaa. Muutama talitintti ja fasaanikukko.


Saniaisen lehtien pinta on jännän nahkaisen oloinen, näin syksyllä. Venni-kisu  katsoo intona telkkarista futista. Tytär yritti houkutella mukaansa huoneeseensa. Ei nyt ehdi. 


Kommentit

Sussi sanoi…
Onnea tyttärelle!

Jeps, saman havainnon olen tehnyt lastenrattaista:)

Komeat kuvat!
Huopalintu sanoi…
Nättejä syksykuvia! Saniaiset ovat melkeinpä aina kauniita, mutta tuntuvat kaunistuvan talvea kohden.
Kirsti sanoi…
Hienoja on syyskuvat. Meillä lintujen ruokintapaikka kuhisee lintuja. Laskin että seitseman lajia siinä pyörii.
Onnea kihlaparille ♥
seita sanoi…
Miten monta ruskean vivahdetta onkaan syksyn lehdissä. Samettipintainen saniainen kaunistuu vielä lisää huurreaamuina.
Pierre BOYER sanoi…
Nice serie...

Pierre
Pasi Lepola sanoi…
Upeeta syysmakroilua Tillariina. Onnittelut tyttärellesi kihlojen johdosta!