Väsynyt lounastaja


En nyt äkkiä muista sellaista, että olisin melkein nukahtanut ruokapöytään. Ehkä sellaista on tapahtunut hamassa lapsuudessa, joskus 60-luvun lopussa. No, tämä sottanokka veti hirsiä puussa, jonka alla on ruokintapaikka. Aurinko lämmitti mukavasti, ruokaa mahassa ja kukaan ei häiritse eloa, paitsi minä kun aloin kuvaamaan. Lähdin paikalta ennen varsinaista "hikeentymistä".

Latasin muistaakseni 30.9. uuden käyttöjärjestelmän läppäriin. Ei olisi pitänyt, Kuvankäsittely kuumentaa koneen alle aikayksikössä. Jäähdytin joutuu tosi koville. Myös iMacin oma kuvankäsittelyohjelma kaatuilee n. 10 kuvan välein. Ei sekään hyvä homma. Mä teen sillä ns. raakakäsittelyn. Suoristan kuvat ja rajaan. Sitten huomasin, että sehän vaikuttaa nähtävästi myös tähän blogiin. Osoitin ei pysy perässä ja muutenkin tökkii. No, jos ne jo kuumeisesti firmassa vääntää jotain uutta korjauspäivitystä. 

Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
If could send some sun for this nice little bird...

Pierre
Sussi sanoi…
Kurja, että tietokone temppuilee. Minulla aikoinaan jysähti kahdeksan vuotta erinomaisesti palvellut kone f-securen päivitykseen. Ei jaksanut enää pyörittää valtaisaa dataa.
Kivipellon Saila sanoi…
Ihana pikkuinen, masu täynnä ja nukuttaa!

Koneiden temppuilu kasvattaa ihmeesti sarvet päähän ja suusta valuu lapsilta kiellettyjä ärähdyksiä! Harmi että koneesi temppuilee!
Matkatar sanoi…
Ei taida kannattaa päivitellä käyttistä, minullakin koko ajan ilmoittaa että olisi windows 10 saatavilla. Toimikoon tällä vanhalla kun photoshop pyörii ihan hyvin.