Ei saa räplätä asetuksia...


Löysin metsästä villin viinimarjapensaan ja aloin kuvaamaan sen paleltuneita marjoja. Ei tarkentanut kunnolla, mikä nyt? No, hankala paikka ja pimmee...silti! Kotona sitten katselen kameraa. Siinä oli vaan vaakatason kuvanvakain päällä. Plääh! Miten mä nyt silleen oon mennyt räpläilemään niitä asetuksia. Luultavasti tarkoitus oli vaihtaa kuva moodia vivid...naturelliin.

Piti lähteä kuvausreissulle, mutta oli niin harmaa päivä, että meninkin sitten ostoshelvettiin elikkä paikalliseen Goodmannin kauppakeskukseen. Ostin melkein puolet lahjoista, että ei ollut hutireissu ollenkaan. Vielä toinen joulukuussa ja sitten se on siinä.  Tyttärille pitää olla muutama paketti, mutta varmasti tervetullutta on ihan käteinenkin. Opiskelijabudjetit ovat tiukkoja ja alennusmyynnit joulun jälkeen ovat kutsuvia!


Kommentit

Kurjenkello sanoi…
Sinulla on täällä toinen toistaan upeampia kuvia! Ehkäpä opin jotain, kun tunnut olevan oikea asiantuntija. Olen haaveillut kunnon kamerasta jo jonkin aikaa, mutta aika eikä viitseliäisyys ei ole riittänyt niiden ominaisuuksien selvittämiseen. Niin ja hinta on toki aika ratkaiseva juttu. Ehkäpä joulun jälkeen alesta sitten, siihen asti jatkan kännyllä kuvailua ;)
seita sanoi…
Kuvahan on kuin lasimaalaus. Hieno valkoisen ja punaisen yhdistelmä.
Äityli-Mummo sanoi…
Upee kuva, marjat läpikuultavii, niiku jotkuu smagardit, jää ku timanttii!