Kuunsirppi


Päätin, että tänään oli vimppa joululahjojen ostopäivä...ehkä ei ollutkaan. En ostanut niitä, mitä olin itseni kanssa sopinut. No, maanantaina on varmasti vimppa kerta. Silloin on tiedossa kampaajaa ja sitten myös hyvää ruokaa ravintolassa. 

Taivaalla on tällä viikolla näkynyt vallan upea kuunsirppi. Olen sitä varsinkin työmatkalla ihaillut monta kertaa. Yhtenä aamuna aurinko oli nousemassa, mutta kuu näkyi kuitenkin selvästi. Olisipa ollut kamera mukana. Tänään ei ollut aivan niin kirkas taivas kun eilen illalla. Pilvistä, mutta saa nyt kelvata.

Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Jopas on upea kuukuva! Meillä taivas oli aika kirkas ja upea auringonlaskukin ja sitten kuunsirppi näkyi mutta ei noita upeita kuun pinnan muotoja!

Joululahjojen kanssa usein käy noin, vaikka mitä sopii itsensä kanssa niin ei kun ei...onneksi on aikaa vielä!
Katinka sanoi…
Uskomattoman upea kuva! Olisi mukava tietää, millä kakkulalla otit ja millaiset asetukset. Tuo pallon muoto näkyy loistavasti.
Tillariina K. sanoi…
Katinka, Tamronin putkella kuvasin. 600mm, ISO 800, f/6.3 ja 1/400.
Susanna sanoi…
Hieno kuva kuusta!

Minä en ole vielä päässyt joululahjarumbaan... Osa on tilattu, suurin osa vielä ostamatta. onneksi tänä vuonna ostetaan vähemmän kuin aikaisemmin :-)
seita sanoi…
Hienosti näkyy rokonarvet kuun pinnalla. Eilen illalla katselin kuunsirppiä pitkästä aikaa selkeällä taivaalla. Se oli ihan keltainen.
Emilie sanoi…
Onpa hieno kuva. Pitää nyt muistaa katsella kuuta, jos sattuisi olemaan pilvetöntä. Olen ollut ikäni jonkinlainen kuuhullu :) Jokohan se nyt valvottaa, pari yötä oonkin nukkunut huonosti.
Sussi sanoi…
Hieno kuva! Kuun sirppi on ollut tosiaan näyttävän näköinen viime päivinä.