Päivän pituus ja muuta juttua


Mun uusin "harrastus" on seurata kuinka monella minuutilla päivä pitenee päivässä tai viikossa. Jotain 20. päivä luultavasti aurinko laskee klo 16 maissa, joten sen jälkeen voi sanoa, että pääsee valoisan aikaan kotiin töistä. Se aamulähtö valoisalla saa vielä odottaa. 


Tuttu ja taattu Canon ei hyydy pakkasella. Piti käydä uudestaan leppien suunnalla kun viime kerralla homma jäi vähän kesken. Näin pakkasella saa kyllä kulkea varsin yksin. Ihmeen vähän tuota lunta vaan on. Miten lienee käy joidenkin puutarhakasvien ja kai lumipeite on joillekkin eläimille suojaa antava. Töissä pelättiin vesiputkien puolesta. 

 Iho kuivaa hurjasti näin pakkasilla. Ostin jo joskus marraskuun joulukuun vaihteessa apoteekista atooppiselle iholle voidetta ja sehän on varsin hyvä tuote. Sitä kuluu paljon, mutta sen jälkeen tuntuu tosi hyvältä. Mä vaan en meinaa muistaa kun yöksi rasvata. Toinen kerta tekisi terää.


Kommentit

Sussi sanoi…
Nyt lunta tulee paljon lisää, ainakin meillä on täysi myräkkä.
seita sanoi…
Canonit ei hyydy pakkasessa, totta. Päivän pitenemistä on kiva seurata. Paljon mukavampaa kuin lyhenemistä.
Kikka sanoi…
Voi ihania kuvia!! Nyt on sitä lunta ihan riittämiin, harmi että töissä menee valoisa aika niin ei pääse/ehdi kameran kanssa kulkemaan. Jospa viikonloppuna.

Minäkin seurailen valoisan ajan lisääntymistä, töissä varsinkin. Ulkona kun ollaan joka päivä, niin siinä sivussa tulee laitettua merkille missä se varjo ja aurinko milloinkin on. Ja palaako ne pihavalot vai ei.

Valoa kohti, hip hei!!
Kivipellon Saila sanoi…
Upeita sokerihuurteisia kuvia! Kuivan nahkan kanssa täälläkin kiukutellaan, kuinkahan monta kymmentä kiloa rasvaa nahkaani olen sivellyt, senkö takia painokin nousee?
Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunista huurteista!
Kovin tuulista on ollut eilen ja tänään ja nyt saatiin vähän lisää luntakin. Onneksi pakkanen on sen verran laskenut, että ulkona liikkuu mielikseen tuulesta huolimatta.
Anonyymi sanoi…
Kauniita kuvia jälleen kerran. Pidän erityisesti tuosta viimeisestä kuvasta.
Katinka sanoi…
Canonin laatuun luotetaan täälläkin =D. Aivan ihania kuvia olit saanut. Pakkanen kyllä maalaa maisemaa hienosti. Päivän piteneminen otetaan täälläkin ilolla vastaan =).