Synkät fiilikset


Jassoo, lauantain hyvä keli oli nyt ennusteesta kadonnut. Mrr...onko oikeasti tiedossa taas onnetonta kuvaussäätä?! No, ehtii vielä paremmaksi muuttua, jos on muuttuakseen. Välillä ottaa niin pattiin, että tekisi mieli lähteä jonnekkin etelään lämpimään. Enhän mä tietty lähde. Käy vaan luonnolle kun hirveä hinku olisi ottamaan luontokuvia. Jotain iloista, värikästä ja kaunista. Näissä kuvissa oli ihan talvi ja pakkasta vielä. Olen lohduttani itteäni lataamalla tuonne pixotoon juuri ed. mainituja kuvia. Toisaalta, se on vähän kun puukon pyörittämistä haavassa!  


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Ihanat tiekuvat. Hienon harmaat. Kyllä kevät vielä koittaa ja tulee paljon kuvattavaa.
orvokki sanoi…
Kivat talvitiet, kyllä näitä kelpaa muistella.
Kyllä tämä tästä, malta vielä tovi, niin kaikki on toisin. Sen lumen täytyy ensin sulaa pois, ja silloin on märkää. Ei tää niin kamalan kauan voi kestää... luulisin. Mutta jos ja kun teillä oli enemmän lunta, niin se rapakausikin kestää kauemmin.
Meillä ei nyt sada ja on kuivat tiet ja lunta vaan enää läntti siellä täällä, aikas keväistä.
Sussi sanoi…
meilläkin on lumet vähissä, tosin vettä tulee vähän väliä. Eiköhän tässä vielä saada pian kunnon kuvauskelitkin.
Pirkkoinkeri sanoi…
Älä sure, kyllä se vielä aurinkokin paistaa. Sitä vaan on niin surkea odotella. Täällä sataa nytkin vettä niin, että ropina käy.
Anonyymi sanoi…
Tiedätkös, nää kuvat sai aikaan sellaisen tunteen, kuin olisin tuossa tiellä kiitävässä autossa. Ihan tuntui, että puut vaan vilisi ohitse. Oli kuin olisin ollut kuvassa sisällä. Mahtavaa!
Kivipellon Saila sanoi…
Upea lumikuvat kerrassaan! Ja tuolla aiemmin se ihana punatulkku, kävin sitä monta kertaa katsomassakin :D