Hämärä jäbä ja sen friidu


Kuusikosta kuului selvästi punatulkkujen ääntä. Kiertelin ja kaartelin, missä ne ovat?


Lopulta näyttäytyivät sen verran, että pystyin laskemaan, paikalla oli kolme pojua ja yksi tyttö.


Kuvat ovat vähän väärässä järjestyksessä, sillä nämä hämärät kuvat otin ekaksi kun vihdoin paikallistin linnut. Osaapa hyvin piilotella!


Kevättä oli rinnassa. Pojat ajattivat toisiaan lennossa ja yrittivät nokkasta toisiaan.


Tyttö oli kaikista rohkein, se kävi välillä jopa muutaman siemenen hakemassa. Noin siinä lopuksi kävi. Tämä tapaus jäi yksin nauttimaan aamuisesta auringonpaisteesta.


Kommentit

Paula Jakobsson sanoi…
Tuo kolmas kuva on aivan ihana! En ookkaan tulkkusia nähnyt piiiitkään aikaan. En tiedä mistä johtuu... Onkohan kanta vähentynyt? Aikaisemmin näitä nimittäin näkyi meidänkin laudalla.
Kivipellon Saila sanoi…
Eipä ole meilläkään tulkkusia näkynyt paitsi kesällä, jota viime kesänä siis ihmettelin kovin! Arkoja ovat!! Joskus niitä lensi usean linnun parvina samoin kuin tilhiäkin!

Komeita poikia kuvasit, ihana punainen pullukka masu ja suloinen neitonen!
Sirpa sanoi…
Ihanat kuvat tulkuista!
Minttuli sanoi…
Kevätuulella tulkut ovat ja pojat komeimmillaan. Upeat kuvat!
Cheri sanoi…
Punatulkku on ihana talven väripilkku, en ole nähnyt niitä pitkään aikaan. Onneksi täällä voi aina käydä katsomassa eksoottisempiakin lintuja :)
Tuula sanoi…
Punatulkut ovat kyllä uskomattoman kauniita!
Sussi sanoi…
Todella hienot kuvat!
Rautalintu sanoi…
Ihanat kuvat. Tänä talvena en oo nähnyt yhtäkään punatulkkua ruokintapaikalla, mutta sentään muutaman vihellyksen oon kuullut. Jossain ne piileksii.
orvokki sanoi…
Onpa sillä todella punainen maha. Kaunis lintu, jota en ole vuosiin nähnyt. Eli en ole onnistunut olemaan oikeassa paikassa (esim. siskoni luona, jossa pihalla näitä on ainakin ennen näkynyt)