Sorsaluistelua jäällä


Tässä vaiheessa aurinko kilotti silmiin, että hyvä kun näki eteensä. Sämpylänpaloja lenteli tälle pariskunnalle jäälle. Kävi jotenkin sääliksi. Mitä ihmettä ne voivat syödä kun tuli ns. takatalvi ja vesi oli suurimmaksi osaksi taas jäässä. Hyvin maistui mun eväs.


Yleensä rantareitillä on paljon kulkijoita, nyt oli varsin hiljaista. Yritin houkutella variksia laskeutumaan taivaalta, vaan nekin jatkoivat matkaa.


Varsinainen herrasmies tämä herra sorsa. Antoi rouvan syödä ensin, vaikka takuuvarmasti oli hänelläkin nälkä.


Sitten aurinko katosi pilvien taakse. Tuuli ihan hirvittävän lujaa. Mun linturetki epäonnistui totaalisesti. No, huomenna uusi reissu. Askelia tuli kuitenkin yli 13 tuhatta, että tulipa taas kuitenkin edes käveltyä.

Kommentit

Marru sanoi…
No sait ainakin kivat sorsakuvat :)
Susanna sanoi…
Olet ehtinyt moneen paikkaan :-)
Harakka sanoi…
Ihku ihanat sorsakuvat olet napsinut!
Kvilttaaja sanoi…
Sait napatuksi upean metallikiillon ukkosorsan päässä ja siinä vielä pisarat. Saaliisi oli ehkä jotain muuta, kuin tavoittelit, mutta hienot kuvat otit.
Mahtavia kuvia! Kylläpä niiden höyhenpeite näyttää upealta auringon hehkussa.
Matkatar sanoi…
Kivoja aurinkoisia kuvia! Mulla on uudessa kännykässä oletuksena S-health joka laskee askeleita ja matkaa. Aika kiva ohjelma, tulee seurattua liikuntaa.Siinä on minimisuositus 6000 askelta päivässä ja sehän tulee ihan helposti. Tuntuu ainakin toimivalta. :D