Lokkeja jäällä ja ilmassa


Myöhemmin keväällä ja kesällä ei kukaan kiinnitä huomiota lokkeihin, vaan näin keväällä ihmisiä kerääntyi rannalle katselemaan lokkien liitoa ja niiden touhuja jäällä.


Vanajavesi on jo ihan sula kaupungin päässä.  Oli ihanan lämmintä, + 7 C. Aurinko paistoi ja lokit kirkuivat. Kun sulki silmästä pystyi kuvittelemaan, että olisi pitemmälläkin tämä kevät.


Harjoittelin naurulokeilla lentokuvia, mutta harjoitusta todella tarvitaan. Miten senkin homman on taas totaalisesti unohtanut. Liian hitaasti mun kamera seuraa lintujen liitoa. Varmaan 30 kuvaa näpsin ja tässä parhaimmisto


 Eiköhän sitä mahdollisuuksia vielä tule moneen kertaan. 


Toipilaana on jotenkin niin väsynyt, että en jaksanut muuta kun kävellä parkista rantaan ja siitä takaisin autolle. Ei puhettakaan mistään pidemmästä talsimisesta. Kotona meinasin nukahtaa lihamurekkeen ääreen. Tuttuun tapaan minulla oli muutama siivu leipää. Heittelin siinä linnuille paloja. Taakseni ilmestyi mies kuvaamaan lintuja. Jotenkin minusta tuntui  ikävältä kun tullaan niin lähelle...Olisi hänkin vaan tuonut linnuille evästä ja kuvannut niitä matkan päästä. Mä oon huono heittämään ja tiput tulivat niin lähelle, olisin tykännyt itse hieman siirtyä taaksepäin, mutta minulle ei taas ollut pokkaa siirtyä ihan sen miehen eteen.


Puistossa ruoho oli vielä aivan keltaista. Jostain luin, että nyt huhtikuulle olisi luvassa ihan +20 C:n lämpötiloja, siinä kyllä alkaa ruohokin jo viheriöidä!


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Hienoa, että toipilaana jaksoit mennä kuvaamaan. Luonto parantaa. Hienoja lentokuvia sait. Voi kunpa meilläkin näkyisi kurkia noin lähellä.
seita sanoi…
Pienikin pyrähdys ulkona piristää. Hienot lentokuvat. Täällä podetaan myös flunssan jälkimaininkeja.