Pää kainalossa


Viikonlopun sääennuste on vähintääkin epävakainen. Moninaisia suunnitelmia oli, vaan taitaa nyt jäädä vaan sille asteelle. Kävin tänään töiden jälkeen tunnin visiitin lintutornilla. Olipas hiljaista, missä ne linnut nyt luuraavat? Koko pitkä talvi odotettu ja odotettu. Lokitkin häipyneet jonnekkin. Eipä näkynyt kuvaajiakaan paljoa. Mun lisäksi paikalle ilmestyi yksi.

Taitaapa olla pariskunnan toinen osapuoli hautomassa, tämä yksinäinen käveleskelee rantsussa sen näköisenä, että minulla ei oo yhtään mitään tekemistä! Pari kertaa lenteli, vaan mun tarkennukset meni ns. harakoille. Lisäksi rantaan ilmestyneet karahkat pilasivat puolet kuvista.


Kommentit

marjukka sanoi…
On tuo kurki vaan mahtava lintu. Ei aina oikein uskokaan, että meilläkin on noin kookkaita ja komeita lintuja. Upeat kuvatkin olet taas ottanut.
Kvilttaaja sanoi…
Mielettömän upea otus. Nyt on edessäsi pitkä odotus, milloin poikaset kuoriutuvat.
Rautalintu sanoi…
Ihanan sininen vesi!
Katinka sanoi…
Ihailen kyllä aina kovasti näitä super tarkkoha ja upeita kuviasi! Jälleen taattua Tillariina laatua =). Mukavaa alkavaa viikonloppua <3!
Tillariina K. sanoi…
Kiitos Katinka, tsemppi on välillä tarpeen! :)
Susanna sanoi…
Kävin aamupäivällä tornilla. Luulen myös, että pesässä haudotaan jo. vain yksi kurki kerrallaan liikkeellä. Eivät tulleet tosin vieläkään lähelle - vain kaukokuvia tälläkin kertaa...
seita sanoi…
Hienot kuvat. Ihan kun kurki piilottelisi.
orvokki sanoi…
Kun on pää kainalossa, niin on poissa ja piilossa koko kurki.. :)
Mutta sinä ja kamerasi kuitenkin näitte sen, upea kuva.
Äityli-Mummo sanoi…
Et miu silmii hivelee tuo sinine vesi <3
Noke sanoi…
Schöne Bilder möchte den Kopf auch mal unter den Arm stecken können.

Gruß
Noke