Pieleen menee, mutta menkööt...


En tiedä mikä huono karma majailee nyt ihan vakituiseen mun pääni päällä. Melkein kaikki mihin olen nyt viime aikoina ryhtynyt menee pieleen tavalla tai toisella, isosti tai pienesti. Alkaa jo väsyttämään tämä epäonni. No, kai se aurinko/onni alkaa paistamaan tähänkin risukasaan jokunen päivä. Toivottavasti teillä lukijoilla menee paremmin. 

Hyvää pikkulauantaita!

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Ei kannata masentua, elämänmeno ei vaan ole ihan tasaista. Välillä saa nauttia todella huippuhyvästä tuurista ja välillä tuntuu olevan hiekkaa rattaissa eikä mikään lähde lentoon. That's life! Onneksi ihmisen muisti on lyhyt näissä vastaan tökkimisissä ja ne unohtuvat myötätuulessa.
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl se siit iloks muuttuu, ku luonto alkaa vihertää, linnut rakentelo pesiä, sirkutus senku lissääntyy ja siul kuvattavat. Kyl tuo fasaaniuros o komia!
Saila sanoi…
Toivottavasti onnesi kääntyy!
Sussi sanoi…
sellaista se on, samanlaisia tuntoja täälläkin.

Tsemppiä ja parempia päiviä!
Keskeneräinen sanoi…
Minä manaan nyt täältä sulle tuulen kääntymään ja kuun vaihtumaan ja onnen muuttumaan. Done!
Plaza de Mustis sanoi…
Hei Tillariina, joskus kaikki menee päin mäntyä ja ymmärrän hyvin että se masentaa ja tekee alakuloiseksi. Ehkä kaikki ei silti ole ihan kurjasti - se vain tuntuu siltä kun takkuaa eikä mikään luonnistu. Kuvasi ainakin ovat tosi kauniita! Uusikuu syntyy huomenna ja sen jälkeen kaikki on paremmin, usko pois:)
Elmeri sanoi…
Tuttu tunne.. silloin kun on sellainen olo että kaikki on mennyt plörinäksi, ajattelen että ''muistelenko tätä asiaa vielä vuoden päästä?''. Silloin se ei tunnu niin suurelta murheelta :).
Susanna sanoi…
Toivottavasti ei terveyttä uhkaavia vastoinkäymisiä?
Tsemppiä! Pienemmät vastoinkäymiset selvitään kyllä, vaikka vähän sattuisikin ;-)
Pasi Lepola sanoi…
Voi ei, toivottavasti huomenna takaiskut kääntyvät voitoksi!
Kirlah sanoi…
Kyllä kaikki iloksi lopulta muuttuu, vaikka joskus kovin "tihkaasoo" kuten pohjalaiset sanovat. Valokuvien puoleen ainakin voit olla tyytyväinen.
TainaT sanoi…
Ihan tuttua hommaa..vetää energian pois mutt sisulla vaan toivutaan ja eteenpäin mennään niin että käpyt kujilla lentää!!
seita sanoi…
Sitten tuntuu paljon paremmalta kun lopulta onnistuu.