Värikästä


Käväisin maanantaina töiden jälkeen lintutornilla. Siellä ei ollut todellakaan lintuja. Ihan siis hutireissu. Kotipihalla sensijaan lintuja riitti. Siispä niitä tähtäilin ennen sisälle menoa. Tosin kun pääsin sisälle, näkyi aina uusia lajeja! Hypin milloin missäkin vaatteissa pihalle. 


Hassunvärisiä taustoja tuli. Taustalla on naapurin talo, varasto, katto jne.


Nyt se on tiput silleen asia, että enempää ei linnunruokia tähän taloon enää osteta tälle keväälle, joten nauttikaa viimeisistä ruokintapäivistä. Ehkä riittävät viikonloppuun asti. 


Pariskuntia näkyi paljon. Onhan se kevättä! Tulisipa pian ne lämpimät kelit. Ei millään pahalla tiput, mutta haluaisin kuvata välillä muitakin luonnon elollisia!


Kommentit

Kirsti sanoi…
Hienot kuvat. Samoja lintuja pyörii meilläkin :)
Äityli-Mummo sanoi…
On hyö nättejä ja mitkä kynnet :)
Sussi sanoi…
Komeasti poseeraavat! Hienot kuvat!
marjukka sanoi…
Kylläpä sinulla käy vieraana paljon eri lintulajeja, meillä pyörii melkeinpä ainoastaan talitintit. Hienosti onnistuneet kuvat, kuten kaikki sinun kuvasi!
Kvilttaaja sanoi…
Kiva, kun taustat ovat vaihtelevan värisiä. Ikkunan takana koivussa käyvät vuoronperään viherpeipot ja punarinta. Ihanaa seurailla pikkulintuja.
Rautalintu sanoi…
Samaa värisuoraa oon ihastellut meidän ruokintapaikalla. Vihdoinkin tulivat punatulkut ja vihervarpuset. Huvittuneena oon seurnnut, miten rouva punatulkku tykkää enemmän salaattitarjonnasta. Se käy napsimassa silmuja punaherukasta, kun herra punatulkku nauttii auringonkukkatarjoilusta.
Pieni Lintu sanoi…
Upeita lintukuvia jälleen kerran!