Lintutornilla


Töiden jälkeen kävin tornilla kökkimässä tunnin ajan. Aluksi näytti siltä, että paikalla oli vain lokkeja. Sitten taivaalle ilmestyi neljä kurkea. Jotenkin ne vaikuttivat hermostuneilta. Olivat todella kaukana. Kiertelivät ja kaartelivat.


Kurkien käytös tarttui joutseniinkin. Nekin hermostuivat jostain.


Rannassa uiskenteli härkälintu, joka ajatti sorsia ja taisi mennä hieman rähisemään pesällä hautovalle puolisolleenkin. Sellaista mekkalaa kuului. Ilma ja vesi olivat täynnä jotain ötökkää. Lähtiessä mun autokin oli aivan niiden peitossa. Vedenpinnasta näkee, miten paljon siihenkin on niitä laskeutunut. Ötökät olivat kyllä ihan harmittomia, eivät siis pistäneet.


Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Onpa niitä ötököitä veden päälläkin paljon! Ei semmoisessa ötökkäpilvessä ole kiva olla, vaikka eivät pistäisikään. Ei ainakaan kannata hengittää suun kautta :)
Rautalintu sanoi…
Jo on ötökkää! Nyt on hyönteissyöjillä kunnon kekkerit.
Ulla sanoi…
Paljon näit reissulla. Ehkä liikaa ötököitä minulle. Olen toivoton tapaus.
Katinka sanoi…
Ihania kuvia jälleen. Jännittävää miten sinistä on aina näin keväisin, myös merellä. Ilmeisesti se johtuu lämpötilasta =).
seita sanoi…
Upeat lintukuvat. Lähikuvasta huomaa miten kauniit värit härkälinnulla on.
Kvilttaaja sanoi…
Hienoja kuvia taas kerran. Mitäköhän nuo ötökät ovat. Suomenojalla oli sunnuntaina joku ötökkäparvi, mutta ei lähellekään noin valtavaa määrää. Et ottanut näytteitä ja tutkinut mikroskoopilla?