Vetinen viikonloppu


Olisi kuvitellut, että allergia helpottaa kun satoi...No, ihan hetkeksi ehkä. Nyt valuu nenä sitäkin reippaammin taas. Hieman alkaa kyllästyttämään niiskuttelu. Erikoinen viikonloppu, sillä en koskenut kameraan ollenkaan. Eilen illalla aurinko näyttäytyi, mutta en jaksanut lähteä kuitenkaan ulos. Ehkä pieni tauko tekee terää muutenkin.

Kun otti pattiin monikin asia, niin piristin itseäni tilaamalla uuden kännykän. Yksi kokonainen vuorokausi menikin mielenkiintoisinta ja ehkä itselle sopivaa mallia etsiessä. Eilen olisin voinut aparaatin jo ostaa Gigantista, vaan heilläpä ei ollut oikeaa väriä ja tulossakin vasta 27. päivä! No, nettitilaus vetämään, niin eiköhän oo keskiviikkona jo kotiutunut. Lumia 1020 toimii vielä täydellisesti, vaan olen kyllästynyt sen pieneen näyttöön. Lisäksi tulee kokoajan viestejä, että tämä ja tuo sovellus lakkaa toimimasta 30.6.2016 mennessä tms. Kiva. Saa jäädä ns. varapuhelimeksi. Mä myönnän, olen materialisti. Sellainen kuitenkin, että ei mun kokoajan tarvi saada tavaraa. Vieläkin tunnen jouluksi hankkimastani käsikorusta ihan sydänalaa hykerryttävää iloa. Riittää kun vain katselen sitä korua tai pidän sitä hetken. Saman sarjan korvikset, sormus ja kaulakoru ovat ihan arkikäytössä, mutta se ranneketju... sitä pidän vain erikoistilaisuuksissa!

Tänään voi vielä vettä sataa, mutta sitten 10 vuorokauden ennuste lupaa jo paljon parempaa säätä. Toivotaan näin. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Välipäivien pitäminen antaa puhtia seuraaviin kuvauspäiviin. Onnea uudelle puhelimelle.
Äityli-Mummo sanoi…
Miekii piji eile huilipäivä. Vielku iltapäivä oltii äiti luon, nii ei tullu kiusausta lähtee lenkille tai Vuoksee uiskentelemaa :D Ranneke näytti askelmääräks 2013, ku normaalist liiku 9000-13000. Iha hyvä välil huilata perusteellisest :) Mukavaa viikkoo siullekkii !
Kirlah sanoi…
Ei ole satanut meillä aikoihin. Koko viikonlopunkin paistoi täydeltä terältä. Tänään piti ennusteen mukaan sataa, mutta meille asti ehdittyään ovat pilvet ilmeisesti jo kuivahtaneet. Ei sada. Rutikuivaa metsässä.