Ankkalammen ötököitä


Mitä lie univelkaa tässä vielä kuorsataan. Aamupalan jälkeen menin oikoselleni ja heräsin vasta parin tunnin kuluttua. Lisse oli ilmestynyt kainaloon, joten ei ihme jos nukuttaa. On se sellainen "nukkumatti" tuo meitin kisu. Oli niin aurinkoinen päivä vielä aamupalan aikaan, mutta sitten muuttuikin pilviseksi. 


Ajattelin lähteä Ankkalammelle sudenkorentoja katsomaan. Auto ei käynnisty. Mies testaa sellaisella mittarilla, että onko akussa virtaa?! No, on. Ei käynnisty auto miehenkään käsissä vasta kun kolmannella yrityksellä. Sanoin lähtiessäni, että pidä kännykkä mukana, jos joudun soittamaan apua auton kanssa.


No, olihan siellä korentoja, vaan ei sitä nättiä auringonvaloa. Ei silloin näy korentojen kivat värit ja terävyyskin on kadoksissa. Tämä tapaus on jännästi selkä notkolla tuossa.


Tästä kuvasarjasta tuli sitten tällainen "himmeä" sitten. Joku oli saanut ison kalan, sillä rannalla oli tosi iso kasa suomuja, ei mitään pieniä suomuja! 


Jos tämä yletön nukkuminen loppuisi ensi viikolla. Taidan käydä myös ostamassa kesän kunniaksi väsyttämättömiä antihistamiineja, vaikka ei ole niihin reseptiä. On lämmintä. Vaatteet liimautuvat ihoon kiinni. +26 C.

Kommentit

Saila sanoi…
Ihanat kuvat, vaikka sanotkin, etteivät olisi niin hyviä. Hieno tunnelma.
Toivottavasti auto toimii jatkossa!
Marru sanoi…
Ihana toukka ja kattelin kans, että miten tuo korento on noin selkä vääränä :)
Tellu Tom sanoi…
Wautsi, mitä ötököitä :)
Vanilja sanoi…
Oi, miten kauniita kuvia. Kyllä kesä on niin ihanaa aikaa :D
Susanna sanoi…
Väsymystä havaittavissa myös täällä lammen toisella puolella ;-)

Iloinen uutinen: Nyt tulee ainakin keleihin muutosta ;-)
Kvilttaaja sanoi…
Korentokuvistasi tuli satumaisen pehmeitä. Kova auringonvalo olisi pilannut ne.
Kurjenkello sanoi…
Upeat kuvathan nämä ovat!