Kuvia sateessa


Pakko oli päässä ulos ja kuvaamaan, vaikka satoi. Tuon runko+objektiiviyhdistelmän pitäisi olla roiskevesitiivis, joten ei huolta. Minä olin vähemmän tiivis ja kaikki vaatteet piti viedä kuivumaan.


Mielenkiintoista oli liikkua metsässä polulla. Linnut lauloivat ja näin kuinka kirjosieppo antoi kyytiä parille käpytikalle. Orava kurkisteli puusta. Jokin pikkulintu kuskasi ruokaa linnunpönttöön kaikesta huolimatta. Kun ei ollut lintuputkea, niin katse kohti maata.


Märkä keli aiheutti sen, että sain jonkin allergisen reaktion varmaankin ilman homeista. Ei muuta kun takaisin kotiin ja lääkettä ottamaan. En antanut periksi, vaan takaisin ulos. Nenä siis alkoi vuotamaan,  suun limakalvot turposivat. Lääke auttaa aika pian. Sade yltyi.


Lyhyintä mahdollista reittiä kotiin. Vastaantulijat olivat ainakin yhtä märkiä ja vaihdettiin osaanottavia ilmeitä jokaisen kanssa.


Olen niin vähän kuvannut nyt kesäkuussa, ettei ole tällaista ennen koettu. Tarkoitus on ensi viikolla loman alkaessa parantaa tapansa. Ei ole vaan ehtinyt ja blogien lukeminenkin on ollut sellaista, että välillä ei ole siihenkään tullut ryhdyttyä. Tämän vuoksi en tunne oloani yhtään omaksi itseksi. Mä olen kerrassaan nyt hukassa. Yritän vaan selvitä töissä viimeisistä töistä, joita on jostain kumman syystä ilmestynyt normia enempi. Päikkärit ovat olleet työpäivän päälle enempi sääntö kun poikkeus.


Pelkään niin, että heti juhannuksen jälkeen tulee traktori viikatteella puskat ajamaan matalaksi ja en ehdi yhtään ötökkäkuvia ottamaan. Saisi edes pari viikkoa kuvausrauhaa ja säätä!

Kommentit

Olet ottanut kauniita kuvia sateisesta metsästä.
Jopa raikkaus välittyy tänne ruudun toiselle puolelle. Ihania kasveja ja vihreää.
Hyvää viikonloppua!
Tuula Laakso sanoi…
Kannatti lähteä sateeseen, niin erinomaisen kauniita kuvia olet ottanut. Kyllä se kannattaa välillä kokeilla sitä mukavuusalueen laajentamista. Lupaan seurata esimerkkiäsi.:)
Äityli-Mummo sanoi…
Ei voi ku ihailla, jottai herkkää näis kuvis, ainakii miu silmälle. Kauniita!
Pirkkoinkeri sanoi…
Kauniita sadekelin kuvia. Lääke onneksi auttaa, että voit nauttia ulkonaolosta.
Kauaa eivät saa olla rauhassa kukoistavat tienreunat täälläkään- turvallisuussyistä sanotaan.
Katinka sanoi…
Hieno ja raikas tunnelma kuvissa. Sade kuuluu Suomen kesään joten sekin kannattaa hyödyntää. Me saimme ostetua eilen Kipparini kanssa viimein kunnon sadeasut koko perheelle. Ei niiden kanssa oltukaan pähkäilty kuin vasta viisi vuotta =D. Nyt saa sataa =D.