Loman viimeiset päivät


5 päivää vielä jäljellä lomaa. Tulihan ne lämpimät kelit viimein. Ainakin vielä pari päivää luvassa ihan hellekelejä.  Olen lukenut 16 dekkaria, syönyt äärettömän hyvin ja nukkunut kun pieni porsas, paljon ja usein. Laitoin perhosbaarin uudelleen. Keksin ujuttaa koko tarjoilun mun vanhojen paksujen talvisukkahousujen lahkeeseen. Eipä harakat pääse osille. Sukkahousujen toinen lahje säästetään tulevien baarien suojaksi. Tämä neitoperhonen on asiakas. Tänään enimmillään oli viisi perhosta samaan aikaan tiskillä notkumassa. 

Perjantaina menen hommaan uuden passin. Jos tulevina lomina pääsisi Suomen rajojen ulkopuolelle. Huomenna postin pitäisi tuoda vähän kesäkoruja, nilkkaketjuja ja sormuksen. Blingiä pitää olla, jos ei muuta!


Kommentit

Ninnu sanoi…
Kaunis neitoperho. Kesä on ollut ja on edelleen ihana. Minullakin alkaa loma ensi viIkolla. Pieni haikeus loman loppumisesta, mutta en halua ajatella sitä ihan vielä... Ihanan paljon dekkareita olet ehtinyt lukea!
seita sanoi…
Kaunis neitoperhonen. Siivetkään ei ole yhtään rispaantuneet niin kuin monesti on.
Kirlah sanoi…
Perhosbaarin pitokaan ei tunnu olevan helppoa hommaa. Meillä on edelleenkin ongelmana herhiläiset, mehiläiset ja ampiaiset. Tyrkyllä olisi karttaperhosta, neitoperhosta, isonokkosperhosta ja häiveperhosta, mutta ne eivät kerta kaikkiaan mahdu baariin pistiäisten takia. Välillä pidämme taukoa, heti sen jälkeen jokin perhonen ehtii vähän siemaista, kunnes ei-toivotut vieraat saapuvat. krmph!
Äityli-Mummo sanoi…
Nättejä perhosii, taas mie viisastui, en oo ikinää kuullu karttaperhosest.
Marru sanoi…
Oikein mukavia loman viimeisiä päiviä :)
Sussi sanoi…
kaunis!

Hyviä loman loppupäiviä!
Katinka sanoi…
Ihana kuva neitoperhosesta. Minäkin laittaisin tuollaisen perhosbaarin jos vain olisi oma piha =). Loma on täälläkin jo ohi, teen vielä etänä töitä veneeltä käsin, mutta maanantaina sitten ihan konttorille. Ihanaa kesänjatkoa <3!