Tintit ruokinnalla


Uskomaton määrä tinttejä on pihan ruokinnalla. Kuusitiaisia, hömötiaisia ja ainakin yksi töyhtötiainenkin on nähty, huonosti tosin kuvattu! Ehkä ensi viikonloppuna onnistaa niidenkin kanssa. Meillä on vaan ruokintapaikka sellaisella paikalla, että auringon valo osuu paikalle aika aamusta. Yleensä kuvaaja vielä hilluu yöpaidassa ja murustelee aamupalaa siihen aikaan.


Kovin rohkeita ovat nyt. Kaiken huippu, että käytin meidän Lisseä (kissa) kävelyllä ja katseltiin lintuja noin parin metrin päästä! Kyllä Lisseä nyt pitäisi edes näön vuoksi sen verran kunnioittaa, että paettaisiin paikalta ja sirkutettaisiin varoitusääntä muille ohilentäjille!  


Kommentit

Nunu sanoi…
Hienoja tinttikuvia! Oi, kun voisin itsekin ruokkia lintuja pihassamme!!! Meillä on kuitenkin ulkoileva kissa, joten ei haluta ehdoin tahdoin houkutella sille houkutuksia :( Hmph. Pitää tyytyä bongailemaan lintuja muualla. Tai ihastella teidän muiden blogeissa :)
Plaza de Mustis sanoi…
Voi mikä suloisuus ♥ Itse sain isomman kuvan linnusta vain sen takia kun tintti pökräsi, eikä voinut heti lähteä lentoon. Kuvasi ovat aina niin hienoja. Myös tuo värikäs uusi kuva ihastutti.