Vuoden vaihde lähestyy


Vuosi 2016 oli melkoisen tapahtumarikas. Jos minulta kysyttäisiin, niin tasaisempi ja tylsempi parempi. Viimeinenkin tyttäristä muutti kotoa pois. Sai heti kirjoitusten jälkeen opiskelupaikan, mikä on todella hienoa.Vanhin valmistui keväällä. Kolme tyttäristä asuu nyt Tampereella. Toiseksi nuorin vaihtoi maisemia juuri ennen joulua Loviisaan Porvoosta ja valmistuu tänä keväänä. 

 Uusi kamera syksyllä, jota olen käyttänyt tosi vähän huonojen viikonloppusäiden vuoksi. Kesälomasta meni 3 vkoa hukkaan potemisen vuoksi, tosin sain lomaa pidettyä uusiksi nyt syksyllä ja joulun aikaan. Keväällä ostin itselleni uuden puhelimen kun Lumioiden kohtalo oli jo saneltu ja päivitykset loppuivat. Töissä jatkuu muutokset. Piti aloittaa syksyllä täysin uudessa isossa toimipaikassa, missä lähes kaikki on eritavalla kun edellisissä. Lisäksi kerrottiin uusista muutoksista tulevana vuonna 2017, jotka ovat todella merkittäviä. Karmeaa kun ittensä pitäisi repiä kuuteen eri paikkaan ja päiviä viikossa on vain viisi. Lisäksi joudun jakamaan työpisteen henkilön kanssa, joka vähät välittää yhteisistä tavaroista ja kun on syystä tai toisesta pois, niin on vaatimassa huonetta enemmän itselleen. Seurauksena mun työt kasautuu ja kiire kasvaa. Vielä pitäisi terveyden kestää olla hometiloissa neljä vuotta. Sitten saadaan uudet työtilat! Se tarkoittaisi myös reissaamisen vähentymistä huomattavasti. Pakko jaksaa!

Kuvauksellisesti vuosi oli huono. Kesä oli surkea sään puolesta ja vielä ne potemiset! Kevätkään ei ollut lintujen osalta suosiollinen. Lintutornilla oli varsin hiljaista! Kuvittelin, että marjalinnut korvaa kaiken, sillä pihlajanmarjoja oli kivasti. Rastaat söivät viikossa lähes koko sadon.  Talvi on ollut pelkkää harmautta ja vesisadetta. No, opitimisti ollaan. Josko ensi keväänä kaikki taas paranee...Ei ole juurikaan tullut reissattua missään, joten matkakuviakin tosi vähän ja sainko kirkkosarjaankaan mitään?!? Tässä ollaan kumminkin. Uutta vuotta odottamassa!

Kommentit

Jotenkin nuo sun työkuviot kuulostaa aika ikävältä. Home on kyllä viheliäinen työkaveri.

Meillä on sää ollut poikkeuksellisen aurinkoinen, tosin se ei paljon lohduta jos on töissä eikä kameran ääressä.

Toivotaan sinnekkin parempia kuvaussäitä ensivuodeksi!
Sussi sanoi…
Toivotaan parempaa vuotta 2017!
Äityli-Mummo sanoi…
Toivotaa etku vuos vaihtuu, nii nää vessatteet loppuu. Toivotaa et vuos tois ees vähä helpotusta siu työolosuhteisii. Säät suosis siu kuvausretkii. Kaikkee mahollista hyvvää tulevalle vuuvelle !
Rautalintu sanoi…
Se on ihana asia, kun näkee, miten nuorten siivet alkavat kantaa (huom. lintuvertaus :D )

Kuvauksellista uutta vuotta!
Kivipellon Saila sanoi…
Onpa ihanaa, että lapset ovat löytäneet paikkansa ja elämä kantaa. Työjutut ovat olleet Sinullakin raskaita, mutta onneksi on luonto lintuineen päivineen. Vaikka valoa on vähän, nautitaan silti...kevättä kohden mennään!

Valoisaa uutta vuotta sinulle!
Sirpa sanoi…
Hyvää uutta vuotta 2017!
Tuulikki sanoi…
Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta toivotan sinulle! Ensi vuosi on varmasti kaikin puolin parempi, uskotaan ja toivotaan niin. Kiitos sinulle kauniista kuvista koko vuoden ajalta ❤
orvokki sanoi…
Hyvää, onnellista ja rentoa uutta vuotta 2017.