Onnellista Uutta Vuotta 2017!


 Yleensä me ei osteta ilotulitteita, mutta jostain syystä ajauduin myyntipisteelle eilen. Neljä pataa ostin lopulta. 


Mies ehdotti reissua Kotkaan, mutta en mä niin näiden tulitusten perään oo, että sellaiselle reissulle olisin innostunut! Lisäksi isot ihmismäärät jotenkin ahdistaa. Varsinkin, jos porukka on kännissä! Ei huvita. Nyt sitten uuden vuoden kujeet ja ajatukset jo mielessä! 


Kai tässä nukkumaan pitäisi lähteä. Ihanan rauhallista. Lemmikit ottivat paukut varsin hyvin, jopa Teukka! Reipas poika!!


Kommentit

jenni sanoi…
Se on kiva että omat lemmikkinne ottavat paukut rauhallisesti, kaikkien lemmikit ei ota.. Tuollaisten itsekkäiden ihmisten takia joiden on saatava "muutama paukku" monet eläimet ovat pelästyksissä monta tuntia, jopa päiviä. Myös ne pikkulinnut ja muut luonnoneläimet!
Tillariina K. sanoi…
Jenni, meidän hurja ilotulitusshow kesti tasan 1 minuutin ja 40 sekunttia! Tämä itsekäs paukuttelu tapahtui juurikin klo 0.00. Klo 0.30 meidän lintujen ruokintapaikalla söi rusakko auringonkukansiemeniä, että ei mennyt useita päivi toipuessa! 52 vuotiaan elämäni aikana, tämä oli kolmas järjestämäni ilotulitusshow! Ihan selvästi olen itsekkäistä itsekkäin! Mä luulen, että olen tehnyt paljon pahempia asioita elämässäni, mutta se onkin sitten toinen juttu!
Minttuli sanoi…
Hyvää ja kuvauksellista alkanutta vuotta Tillariina!

Tuosta paukuttelusta, meidän omakotialueella alkoi räiske klo 18.00 ja jatkui yhteen asti yöllä. Koiruli pelkäsi koko ajan, mutta nyt on aivan normaalin iloinen.
Äityli-Mummo sanoi…
Ihanat tähtisadekuvat ! Hyviä kuvailusäitä tälle vuuvelle.
Rautalintu sanoi…
Hyvää uutta vuotta!
marliska sanoi…
Todella hienot kuvat.
Onnellista alkanutta vuotta 2017!