6 työpäivää lomaan!


Nämä mun lintukuvat ovat niin synkän harmaita sävyltään. Harmi homma, sillä kyseinen ruokintapaikka on sellaisessa syvänteessä ja korkeiden puiden ympäröimä, että ei vielä edes helmikuussa aurinko yllä paistamaan niiden yli. Tilanne voi olla eri viikon tai parin päästä. Sitä sitten odotellessa.

Kyllä mä lomaa odotan. Toivottavasti sen saa viettää ihan terveenä. Jos tarkkoja ollaan, lomaan on vielä 7 työpäivää! Minulla on aina ollut sellainen tapa, että kun aamuun on herätty, niin sitä ei enää lasketa, vaan huomisesta lähtien. Silleen se vaan tuntuu paremmalta. -3 C pakkasta ja auto on laitettu lämpiämään.  2.4. kävin viime vuonna ekan kerran lintutornilla. Siihen ei enää myöskään ole ihan tavattoman pitkä aika! 

Kommentit

Katinka sanoi…
Ihanan terhakka tintti =D. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle. Minulla on vielä kolme viikkoa töistä ja sitten olisi pari viikkoa lomaa =).
Irma sanoi…
Ihana tintti Hyvää lomaa sinlle:)
Äityli-Mummo sanoi…
Kiukkuse näköne tintti, harmausko häntä kiukuttannoo, vaa annas olla ku aurinko paistaa, nii joha nokast lähtöö ilosii äänii ja pyrähellää oksalt toiselle :)
Sussi sanoi…
ihana tinttikuva!