Talvi palaa etelään


Tiistaista lähtien pitäisi jälleen pakkasen pakkua ja luntakin tulla. Jos tämä olisi sitten se vimppa talven voitto ja sen jälkeen oikeasti siirryttäisiin jo kevään puolelle. 

Meillä on laitettu kotia. On ostettu mattoja, päiväpeitettä ja uusia lamppuja. Meidän sisustus on 15-20 vuoden takaa, että päivitys ei oo yhtään liian aikainen. On myös puhuttu remontista, jossa uusittaisiin tapettaja ja maalattaisiin seiniä. Yksi huone on aika autio kun huonekalut ovat lähteneet tyttärien matkaan. Sinne voisi rempan jälkeen laittaa nyt ainakin sohvan.


Kommentit

Irja sanoi…
Huikeat tinttikuvat. Remonttisanakin nostaa jo vähän karvat pystöön, meillä se on osaksi vieläkin kesken, kun ostimme vähän vanhemman talon:) Mutta onhan se ihana kun saa uutta, seinän maalaus ja tapetointi tai pinnoituskin tuo vaihtelua tai uutuuden viehätystä.
Äityli-Mummo sanoi…
Joha ol eile keli, lunta-räntää-silkkaa vettä. Parkkipaikka ja pyörätiet näyttää luistinradalle.
Viherrilli sanoi…
Ihanat kuvat! Jospa tosiaan kevät pian voittaa. Katsoin vanhoja merkintöjäni, niin huomasin, että joutsenia olisi kotimme lähellä olevalle järvelle odotettavissa noin kolmen viikon päästä :) Kodin uudistaminen on mukavaa puuhaa :) Hyvää alkanutta viikkoa! :)